Ana SayfaDedikoduMelisa Şenolsun Beğeni Topladı

İlgili Postlar

Melisa Şenolsun Beğeni Topladı

Geçtiğimiz aylarda Umut Evirgen’le ilişkisini noktlayan ve yaşadığı semti değiştirme kararı alan Melisa Şenolsun plajda köpeğiyle oynadığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Mutlu haliyle dikkat çeken Melisa Şenolsun beğeni topladı. İşte ünlü oyuncun yayımladığı o kare;

Melisa Şenolsun Umut Evirgen’i Sildi

Son günlerde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığının ortaya çıkmasının ardından Melisa Şenolsun’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Uzun bir süredir sessizliğini koruyan Melisa Şenolsun, Umut Evirgen’i Instagram’dan takip etmeyi bıraktı ve sosyal medya hesabındaki tüm paylaşımlarını da sildi. Umut Evirgen ise hala Şenolsun’u takip etmeye devam ediyor.

Umut Evirgen Kimdir?

Melisa Şenolsun Evini Taşıdı!

Umut Evirgen’le ilişkisini noktaladıktan sonra hayatında büyük değişiklikler yapan Melisa Şenolsun’un evini taşıdığı öğrenildi. Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna dahil olan ve bu sene yoğun bir set temposuna sahip olacak güzel oyuncu arkadaşlarına daha yakın olabilmek için kendisine Cihangir’de müstakil bir ev tuttu. Eve yerleşmeden önce birkaç tadilat yaptırdığı öğrenilen Şenolsun’un set başlamadan tadilatı bitirmek için uğraştığı aktarıldı.

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen Akı Neden Bitti?

Melisa Şenolsun Beğeni Topladı

Melisa Şenolsun, başarılı oyunculuk performansının yanı sıra son günlerde özel yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme geliyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterini canlandırmaya başlayan Melisa Şenolsun plajdan yaptığı paylaşımla beğeni topladı. Plajda köpeğiyle oynadığı anları paylaşan Şenolsun’a takipçilerinden beğeni yağdı.

Melisa Şenolsun kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler