Ana SayfaKimdirMelis Sezer Kimdir?

İlgili Postlar

Melis Sezer Kimdir?

Milli Tenisçi Melis Sezer kimdir? Melis Sezer kaç yaşında? Melis Sezer aslen nereli? Melis Sezer hangi burç? Melis Sezer hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Melis Sezer Kaç Yaşında? Melis Sezer Aslen Nereli? Melis Sezer Hangi Burç?

Melis Sezer 2 Haziran 1993 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Melis Sezer, İkizler burcudur.

2 haziran doğumlu ünlüler

Melis Sezer Kimdir?

Melis Sezer eğitim hayatını liseye kadar İzmir’de tamamlamıştır. Spora olan ilgisi ve yatkınlığı küçük yaşlarından gelmektedir. Melis Sezer 15 yaşında Club  İstanbul Tenis Akademi’ne çağrılmış ve teklifi kabul ederek eğitimi için İstanbul’a gelmiştir. Okuldaki çalışma hırsı ve maçlardaki başarısı sayesinde Türk tenis sporunun geleceği lakabını almıştır. 15 yaşında profesyonel olarak tenis oynamaya başlayan Melis Sezer, ülkemizi birçok turnuvada temsil ederek, derece kazanmıştır.

Melis Sezer ünü antrenör Gavin Hopper ile çalışma fırsatı yakalamıştır. Gavin Hopper’dan eğitim aldıktan sonra berilerini iyice geliştiren Melis Sezer, dünya tenisçiler sıralamasında ilk 160 tenisçinin içerisinde yer almaktadır. 2010 senesinde Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası’na katılmaya hak kazanan Melis Sezer bu turnuvaya katılan ilk Türk tenisçi olmuştur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler