Ana SayfaDedikoduMelek Mosso'dan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Melek Mosso’dan Samimi Açıklamalar

Yıldız Tilbe’nin şarkılarını yeniden yorumlayarak geniş bir hayran kitlesi elde eden şarkıcı Melek Mosso, önceki gün Kıbrıs Les Müzik Festivali kapsamında sahne aldı. Ünlü isim, “Çocuklarınızı yapmak istedikleri şeylere teşvik edin” diyeren Melek Mosso’dan samimi açıklamalar geldi.

Sahne Aldı

33 yaşındaki ünlü şarkıcı, Melek Mosso, geçtiğimiz aylarda Kıbrıs’ta yer alan bir otelde sahne almıştı. Bayramı çalışarak geçirdiğini söyleyen şarkıcı, “Bayramda bol bol konser veriyoruz, keyifler yerinde. İnsanlarla bir araya geliyoruz ve çok mutluyum” açıklamasında bulunmuştu. Ayda 25 konser verdiğini söyleyen Mosso, “Her gün bir şehirdeyiz, evime bile gidemiyorum” demişti.

Yeni çıkardığı ‘Bu İş Bitmiş’ klibiyle alakalı konuşan şarkıcı, “‘Hayatım Kaymış’ şarkısında daha evin kızı, daha pozitif, daha doğal, kendisi nasılsa öyle olan bir Melek görmüştü herkes. Hayalleri olan bir Melek’ti. Şimdi hayalleri gerçekleştirmeye başladı. Biraz daha yaşımın getirdiği şeyle daha kadın, olgun, biraz daha oralara gideyim dedim. Dans ettim ilk defa bir klibimde, bu benim için daha yeni bir deneyimdi. Benim böyle hoşuma gitti bakalım” diye konuşmuştu.

Melek Mosso’dan Samimi Açıklamalar

Mosso, “Geçmişten bugüne çok zorlu süreçlerden geçtiğinize inanıyor musunuz?” sorusuna; “Hepimiz o süreçlerden geçiyoruz, hangi birimizin hayatı kolay ki? Benim için daha farklıydı. Ben öğretmenlikten, vapur ve sokak sanatçılığından buraya tamamen kendi ellerimle geldim. Hiç kimse yapmadı yani. Her zaman diyorum prodüktör birisi hayatımda olup, ya da ne diyeyim bir adamın arkasında gelmedim ben buralara; kendim geldim. Hayallerini kurduğum şeylerin gerçekleşeceğine inanıyorum, çünkü ben çalışkan biriyim arkadaşlar. Ağlamam, ağlamayı da sevmem, sadece çalışırım. Genelde öyle yaptım kazandım” ifadelerini kullanmıştı.

“İlişkim Harika Gidiyor”

Oyuncu Serkan Sağdıç’la güzel bir ilişkisi olduğunu söyleyen Mosso, “İlişkim harika gidiyor. Şey diyorum, şimdiye kadar çektiğim çilenin ödülü olarak gönderilmiş galiba bana. Çok güzel gidiyor, nazar değmesin” şeklinde konuşmuştu.

“Babam Bana Saz Aldı…”

Ünlü isim, tüm bunların ardından geçtiğimiz gün Kıbrıs Les Müzik Festivali kapsamında sahne aldı. Şarkıcı, “9 yaşındayken babam bana bir saz aldı, o gün bugündür hep söylüyorum. İlk evin balkonda komşulara verdiğim konser ise ‘Keklik Gibi’ türküsüyleydi. Annemin isteği üzerine bu ilk konser gününden beri repartuvarımda var” dedi ve ekledi:

Bugün beni Kıbrıs’da dinleyenler, başta baba olanlar… Lütfen benim babam gibi çocuğunuz ne yapmak isterse onu teşvik edin.

Mosso, sözlerini; “Bugün İran’da yaşanan, kadına yapılan tüm şiddete karşı ben varım; var olacağım” şeklinde noktaladı.

Melek Mosso kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler