Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMelek Mosso İlk Single Albümü "Kedi" ile Müzikseverlerle Buluştu!

İlgili Postlar

Melek Mosso İlk Single Albümü “Kedi” ile Müzikseverlerle Buluştu!

Melek Mosso ilk single albümü olan “Kedi” ile müzikseverlerle buluştu. Genellikle, güçlü sesiyle yorumladığı cover şarkılarla ve kendi besteleriyle; video kanallarından ve canlı mekan performanslarıyla tanıdığımız Melek Mosso’nun single şarkısı “Kedi”, Sony Music etiketiyle, tüm dijital müzik platformlarında sunulmuş bulunuyor.

Melek Mosso İlk Single Albümü "Kedi" ile Müzikseverlerle Buluştu!

Melek Mosso geçtiğimiz yıl, YouTube’ta yayınladığı “Ah Be Aysel” adlı komedi ve dram karışımı alternatif şarkılı videolarıyla, cover yorumlarındaki kendine özgü sesi ve yan flüt icralarıyla büyük ilgi gördü. Özellikle, Yıldız Tilbe’ye ait şarkılardaki yorumlarında oldukça başarılı bulunarak dikkatleri üzerine çekti.

Melek Mosso İlk Single Albümü "Kedi" ile Müzikseverlerle Buluştu!

Mosso; sosyal platformlardaki videolarıyla, vapur ve sokaklarda seslendirdiği şarkılarıyla ve Türkiye’nin çeşitli illerinde kapalı gişe izlenen sahne performanslarıyla, hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip. Müzik dünyasının marka isimleriyle çalışan Sony Music ise sektöre, Melek Mosso gibi yeni bir yetenekli ismi daha kazandırmış oldu. 23 Şubat 2018 tarihi itibariyle “Kedi” adlı single çalışmasıyla, dinleyicilerle buluşan Melek Mosso; radyo, TV ve tüm dijital müzik platformlarında karşımızda…

Melek Mosso “Kedi”de Kimlerle Çalıştı?

Doğal ve kendine özgü performansıyla kamera karşısına geçen Mosso’nun, ilk klibi olan “Kedi”nin sözü ve müziği Melek Mosso’ya, düzenlemesi ise Cenk Erdoğan’a ait. Yönetmenliğini Çağatay Kıray’ın üstlendiği klip, Karaköy Boğaziçi Sanat’ın sıcak ve samimi görüntüleriyle ve Kedi’nin ritmiyle dikkat çekiyor.

Melek Mosso İlk Single Albümü "Kedi" ile Müzikseverlerle Buluştu!

Melek Mosso Kimdir?

Doğuştan sanatsal bir yeteneğe sahip olan Mosso, ilk bestesini 7 yaşında yapmıştır. Ortaokul yıllarında, Denizli Belediye Konservatuvarında bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almıştır. Korist ve solist olarak devam ettirdiği müzik çalışmalarına, Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünde okurken önce keman, sonra da yan flüt çalarak devam etmiştir. Okulun klasik müzik orkestrası ve çok sesli korosuyla etkinliklerde ve festivallerde sahne almıştır.

Melek Mosso, üniversitede Müzik Öğretmenliği Bölümünde okurken; İzmir, Aydın, Denizli başta olmak üzere çeşitli il ve etkinliklerde sahne almaya devam etmiştir. Bu dönemlerde söz ve bestelerin yanı sıra kısa öykü, şiir ve deneme türlerinde de yazılar kaleme almıştır.

İstanbul’un çeşitli mekanlarında yaptığı programlarla da kendi dinleyici kitlesini oluşturmayı başaran Mosso; piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri vererek konservatuvara öğrenci yetiştirdi.

Bir dönem, vapurda ve sokakta şarkı da söyleyen Mosso, “Zbam The Band” isimli grupla caz ve swing türlerinde müzik yapmaya ve sahnelerde yer almaya devam etti. Şimdilerde ise konserleriyle şehir şehir gezen Mosso, ilk teklisi “Kedi”yi Sony Music etiketiyle dinleyicilere sunmuş bulunuyor.

https://melekmossokedi.lnk.to/iVuRXEC

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler