Ana SayfaKültür ve SanatMüzikErciyes Tutkunları, Zirvede Jabbar'la Coştu!

İlgili Postlar

Erciyes Tutkunları, Zirvede Jabbar’la Coştu!

Jabbar; Erciyes’in zirvesinde, kayak tutkunlarını, konseriyle coşturdu! Erciyes Kayak Merkezi’nde hafta sonu düzenlenen Snowboard Dünya Kupasında yaşanan heyecanlı dakikalar; izleyici etkinlikleri, DJ performansları ve Jabbar konseriyle taçlandı!

Erciyes Tutkunları, Zirvede Jabbar'la Coştu!

Ülkemizin en donanımlı kış sporları ve yaşam stili üssü Erciyes Kayak Merkezi; Dünya’nın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan FIS Snowboard Dünya Kupası’nın Erciyes etabına ev sahipliği yaptı.

Geçtiğimiz cumartesi günü, 18 ülkeden 85 sporcunun kıyasıya mücadelesinin yaşandığı Dünya Kupası, Erciyes’in dinamik eğlence programlarıyla öne çıkan bölgesi Develi Kapı’da yer alan Arctic Lounge’da gerçekleşti.

Erciyes Tutkunları, Zirvede Jabbar'la Coştu!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş. tarafından, Ford Türkiye’nin destekleriyle, Erciyes’te bu yıl 3’üncü kez düzenlenen Ford Snowboard Dünya Kupası’nda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen spor severler ve izleyiciler yarış heyecanına an be an ortak oldu. Düzenlenen yarışmada; kadınlarda Rus sporcu Milena Bykova, erkeklerde Alman sporcu Stefan Baumeister birinci olurken yarışta dereceye giren sporculara da verilen ödüllerle birlikte toplam 50 bin İsviçre Frangı para ödülü dağıtıldı.

Yoğun katılımın sağlandığı yarışın heyecanına, eğlence dolu bir partiyle dolu dizgin devam edildi. Partide, Jabbar’ın sahne almasıyla, günün coşkusu taçlandırıldı.

Erciyes Tutkunları, Zirvede Jabbar'la Coştu!

Jabbar, Erciyes’te Şarkılarıyla Eğlenceyi Doruğa Çıkardı!

Hafta sonu boyunca Erciyes’te, festival coşkusunda bir deneyim yaşandı. Yarışın ardından; kar üzerinde kurulan sahneye, son zamanların en fazla ses getiren vokali Jabbar çıktı. Sporcular, takımlar ve yarış heyecanına ortak olan izleyiciler için en sevilen şarkılarını seslendiren ünlü müzisyen; Erciyes’in zirvelerinde, günün coşkusunu ve heyecanını iyice doruğa çıkardı.

Partide; Power Fm DJ performansları ve Avrupa Şampiyonu pilotlar eşliğinde düzenlenen Drift Extreme etkinliği ile oldukça renkli dakikalar yaşandı. Varil ateşinde ısınan yüzlerce sporcu ve spor sever, yerli ve yabancı en sevilen müzikler eşliğinde dans edip eğlendi. Hava kararana kadar devam eden eğlence, gece Jabbar’ın sahne performansıyla, günün ilk ışıklarına kadar sürdü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler