Ana SayfaDedikoduMehmet Günsür mayo tercihi ile şaşırtıyor!

İlgili Postlar

Mehmet Günsür mayo tercihi ile şaşırtıyor!

Mehmet Günsür’ün vazgeçilmezi slip mayo!

Ailesiyle birlikte tekne tatilinde olan Mehmet Günsür her yıl mayo tercihi ile şaşırtmaya devam ediyor. Günsür’ün geçen senelerde yaptığı slip mayo paylaşımı gündem olmuştu.e

Son dönemlerde “Atiye” dizisi ile kendinden sıkça söz ettiren Mehmet Günsür ailesi ilen birlikte tekne tatilinde. 46 yaşındaki oyuncu ailesi ile birlikte 20 bin euroya kiraladığı lüks teknesi ile Ege’yi dolaşıyor. Ünlü oyuncunun kiraladığı teknenin günlük ücreti 1000 euro!

Mehmet Günsür'ün slip mayosu neden bize dert oldu?

Kendime güveniyorum atlayışı!

Gerek mayosuyla, gerek denize atlama stilleriyle kendinden söz ettiren ünlü oyuncuya “Her yerde artist” dedirtti. Marmaris’te eşi ve eşinin ailesiyle birlikte tatil yapan ünlü oyuncu mayo tercihiyle de gündemden düşmüyor.

Mehmet Günsür slip mayodan vazgeçmiyor

Kıskandıran aile yaşantısı

İyi bir baba ve iyi bir eş olmasıyla bilinen Mehmet Günsür örnek aile yaşantısı ile kıskandırıyor. Kızıyla deniz keyfi yapan Mehmet Günsür’ü denize girmeyen eşi Katerina Mongio keyifle izledi. Her sene slip mayosuyla gündemde olan Mehmet Günsür bu sene de tarzını değiştirmedi. Slip mayodan vazgeçemeyen ünlü oyuncu yüzücülere taş çıkartıyor.

Oyuncu Mehmet Günsür'ün eşi bakın kim çıktı? - Haberler Magazin

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler