Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu'na Tepkiler Giderek Büyüyor!

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’na Tepkiler Giderek Büyüyor!

Tepki çeken yangın açıklaması!

Kenan İmirzalıoğlu geçtiğimiz günlerde kuaför çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Orman yangınları ile ilgili yaptığı açıklamalar ile sosyal medya takipçilerini bir hayli kızdırdı.

Kenan İmirzalıoğlu'ndan skandal orman yangını açıklaması! Denize girmiş de içi soğumamış!

Eşi ve arkadaşlarıyla tatilde

Eşi Sinem Kobal ve arkadaşlarıyla tatil yapan ünlü oyuncu orman yangınları ile ilgili sorulan sorulara yaptığı açıklamalarla sevenlerini kızdırdı. “Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor.” sözleri ile sosyal medyada tepki çekti.

Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nu övdü - Magazin haberleri

“Sütünün kesilmesinden endişe ettim!” dedi

İmirzalıoğlu cümlelerine “Sinem’in de canı çok sıkıldı. Ben sütünün kesilmesinden endişe ettim.  Biz oralarda yaşadık, esnaf arkadaşlarımız var. Haberleri alıyoruz içimiz kan ağlıyor” şeklinde devam etti. Ünlü oyuncunun yangın ile ilgili sözlerine birçok tepki geldi. Birçok kişi sosyal medya üzerinden Kenan İmirzalıoğlu’nun dalga geçtiğini yorumunu yaptı. Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çifti ile ilgili gerçek Selimiye'de ortaya çıktı - Magazin haberleri | Magazin Haberleri

Dikkat çeken sözler!

Kenan İmirzalıoğlu’nun “Denize girmemize rağmen içimiz soğumuyor.” sözleri sosyal medyada çok hızlı bir şekilde gündeme oturdu. İmirzalıoğlu’nun bu sözlerine çok kısa sürede bir sürü yorum geldi. Sosyal medyadan birçok kişi İmirzaoğlu için “Dalga geçmiş” yorumunda bulundular.

Kenan İmirzalıoğlu’nun paylaşımına gelen yorumlardan birkaçı:

Yangınlar için 'Denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyor' diyen Kenan İmirzalıoğlu'na tepki yağıyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler