Ana SayfaKimdirMehmet Emin Kadıhan Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Emin Kadıhan Kimdir?

“Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinin sevilen oyuncusu Mehmet Emin Kadıhan kimdir? Mehmet Emin Kadıhan kaç yaşında? Mehmet Emin Kadıhan dizileri neler? Mehmet Emin Kadıhan filmleri neler? Mehmet Emin Kadıhan aslen nereli? Mehmet Emin Kadıhan hangi burç? Mehmet Emin Kadıhan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Mehmet Emin Kadıhan Kaç Yaşında? Mehmet Emin Kadıhan Aslen Nereli? Mehmet Emin Kadıhan Hangi Burç?

Mehmet Emin Kadıhan 27 Aralık 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ağrılı olan Mehmet Emin Kadıhan, Oğlak burcudur.

Mehmet Emin Kadıhan Kimdir?

Mehmet Emin Kadıhan eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır.  2005 – 2006 seneleri arasında özel bir tiyatroda oyunculuk ve şan eğitimi alan Mehmet Emin Kadıhan, bir süre sonra amatör olarak sahneye çıkmaya başlamıştır. İlk ekran deneyimini Arka Sokaklar ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde bölüm oyuncusu olarak yaşayan Mehmet Emin Kadıhan karakter oyunculuğuna geçişini 2012 senesinde TRT 1 ekranlarına yayınlanan “Kurt Kanunu” dizisiyle yapmıştır.

Dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekerek büyük bir çıkış yapan Mehmet Emin Kadıhan 2016 senesinde “Sevda Kuşun Kanadında” dizisinde “Parkalı (Deniz Gezmiş)” karakterine can vermiştir. 2015 senesinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Kıssalı Harikalar Kumpanyası” adlı programın bazı bölümlerinin senaristliğini yapan Mehmet Emin Kadıhan 2019’da TRT ekranlarına gelen “Vusla”t dizisinde “Tekin Sarp Gönenç” karakterini canlandırmıştır. Mehmet Emin Kadıhan bu sene yine TRT 1 ekranlarında yayınlanmakta olan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinde “Hüsnü” karakterini canlandırmaktadır.

Mehmet Emin Kadıhan Dizileri

  • 2020 – Ya İstiklal Ya Ölüm
  • 2019 – Vuslat
  • 2016 – Sevda Kuşun Kanadında
  • 2012 – Kurt Kanunu
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler