Ana SayfaÜnlülerMehmet Dinçerler Hakkındaki İddialara Cevap Verdi

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler Hakkındaki İddialara Cevap Verdi

Mehmet Dinçerler hakkındaki iddialara cevap verdi. Geçtiğimiz aylarda 5 ay evli kaldığı Hadise ile tek celsede boşanan Mehmet Dinçerler, konuk olarak katıldığı programda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Sahte yüzük, robot süpürge ve gümüş tepsi iddiaları hakkında açıklama yapan Dinçerler, “Böyle bir şey söz konusu olamaz. Gördükçe gülüyorum, insanlar eğlence çıktı” dedi.

Gaziantepli Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye aldığı yüzük olay oldu -  Gaziantep'in Habercisi

Ünlü şarkıcı Hadise ile Mehmet Dinçerler’in 5 aylık evliliklerini bitirmeleri magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü. Mehmet Dinçerler’in Hadiseye aldığı yüzüğün sahte çıkması, boşanma esnasında robot süpürge ve gümüş tepsiyi geri istediği iddiası herkes tarafından şok edici bir etkiye sahip olup çok fazla konuşulmuştu. Bir programa konuk olarak katılan iş insanı Dinçerler, hakkındaki iddialara tek tek  cevap verdi.

                      Mehmet Dinçerler Açıkladı

Mehmet Dinçerler, “Sahte yüzük haberlerinin gerçeği nedir? sorusuna “Bir kere öyle bir şey olamaz. Tamamen hem beni hem de ilişkime karşı itibar suikastı yapılmak için bunların yapıldığını düşünüyorum. Özellikle beni şahsi olarak itibarsızlaşma ve algı oluşturma süreci yaşadık. Bu süreçte de herkes istediğini söyledi. Ben hiçbir zaman bunlara cevap vermedim. Çünkü cevap vermeye tenezzül etmedim. Önemli olan bunun maddi değerinden ziyade sembolik değeri olduğunu düşünüyorum” cevabını verdi.

Haberler: 'Mehmet Dinçerler'in Hadise'ye hediye ettiği yüzük bir meteor!' -  Magazin Haberleri - Milliyet

“Küçük şeylerin peşinden koşan biri misin? Robot süpürge veya tepsi gibi?” sorusuna da bu şekilde cevap verdi: “Bu eğlenceli bir haber aslında. İnsanlar da bunu çok eğlenceli boyutlara taşıdı. Ben de gördükçe gülüyorum, insanlara eğlence çıktı. Tabi ki hayatım boyunca böyle ufak tefek şeylerin peşinde koşmuş biri değilim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler