Ana SayfaKimdirMehmet Coşkundeniz kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Coşkundeniz kimdir?

Pek çok gazete, dergi ve kanalda çalışmış olan ünlü gazeteci yazar Mehmet Coşkundeniz Kimdir? Mehmet Coşkundeniz kaç yaşındadır? Mehmet Coşkundeniz aslen nerelidir?  Mehmet Coşkundeniz’in burcu ve şimdiye dek yer aldığı işler nelerdir? Biz de tüm merak edilenler için  Mehmet Coşkundeniz’i araştırdık, detaylar haberimizde…

Mehmet Coşkundeniz Kaç Yaşında?  Mehmet Coşkundeniz aslen nereli?  Mehmet Coşkundeniz hangi burç?

Mehmet Coşkundeniz 26 Şubat 1966 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Şu an 53 yaşında olan gazeteci yazar  Mehmet Coşkundeniz Balık burcudur.

Mehmet Coşkundeniz Kimdir?

Üniversite hayatına adım atana kadar Mersin’de yaşamıştır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü’nden mezun olmasının ardından, 1987 senesinde Güneş gazetesinde stajyer muhabir olarak gazeteciliğe adım attı. Hemen sonrasında polis muhabirliğine yükseldi. Pek çok gazetelerde muhabirlik yaptıktan sonra 1994 senesinde televizyonculuk görevini devraldı. Çalışmış olduğu programlarda muhabirlik, metin yazarlığı, yönetmen yardımcılığını üstlendi.

1995 senesinde geri dönerek Posta gazetesinde gece sorumlusu olarak göreve başladı. 1997 senesinde ise aynı gazetenin haber müdürü olarak çalışmaya başladı. Şu an hala bu görevini sürdürüyor. 1999 senesinin başlarında Posta gazetesinde cumartesi günleri köşe yazıları yazmaya başladı. Yazdığı yazılarda aşkı, sevgiyi ele aldı. Yazıları kısa zamanda büyük ilgi çekince “Aşk Doktoru” sayfasını hazırlama çalışmalarına başladı. Bu sayfada aşkın her haline tek tek değindi, okuyucuların sorularını cevapladı ve bu sayede Aşk Doktoru unvanını aldı. Gazetedeki yazıların ardından Aşk Doktorunu radyoya taşıdı. 2003 Nisan – 2004 Haziran tarihlerinde ise tekrar Aşk Doktoru ismi ile Radyo D’de programlar gerçekleştirdi.

Köşe yazılarını topladığı “Aşk Bize Yakıştı” isimli ilk kitabı Mart ayının 2003 senesinde yayımlandı ve büyük ilgi topladı. “Sen Git Aşk Bana Kalsın” Eylül 2004 senesinde yayına girdi. İlk baskısı daha birinci haftadan bitti . Yazarın diğer kitapları “Aşk Yakalar Seni”, “Seni Seviyorum Çünkü”, “Bana Bir Aşk Borçlusun”, “Aldatan Kadınlar Anlatıyor” olarak sürdü.

Türkiye’nin Aşkundeniz, Yeni Başlayanlar İçin Aşk konusundan, ilk buluşma tüyoları ile kadınları etkileme yollarına kadar birçok konuda izleyicilerinmerak ettikleri tüm soruları büyük bir açıklık ile UZMANTV’de yanıtlamaktadır.

Mehmet Coşkundeniz’in tarafından yayınlanan 17 kitap vardır.

24 Ocak 2015 tarihinin Cumartesi akşamı Star tv’de yayınlanan ve sunuculuğunu Murat Başoğlu’nun üstlendiği, jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim’in yer aldığı “Benzemez Kimse Sana” yarışma programına katıldı. Diğer yarışmacılar; Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve ‘Aşk Doktoru’ Mehmet Coşkundeniz, Çocuklar Duymasın dizisinin patronu oyuncu Demet Tuncer, VINE fenomeni (Memeli Mestan) Eylül Öztürk, Bir Demet Tiyatro’nun Asuman’ı oyuncu Deniz Özerman, 2013 senesi Türkiye 2. Güzeli Berrin Keklikler, Sunucu ve oyuncu Hakan Ka, oyuncu Özgür Özberk, Mandıra Filozofu’nun Şükrü’sü oyuncu Eser Eyüboğlu görev almıştır.

Coşkundeniz Daha önce iki kere evlenip boşandıktan sonra, 2008 senesinde Derya Özel ile dünya evine girdi. Derin ve Mavi isimlerinde ikiz kız çocuğu vardır.

Kitapları :

– Aşk ve Kül
– Alev Alev Aşk
– Aşk Uykusu
– Aşkın El Kitabı
– Beni Bir Tek `Aşk` Aldatmadı
– Sevgiliye
– Ve Kadınlar… Ve Erkekler… Ve Aşk…
– Bana Bir Aşk Borçlusun
– Aşk Yakalar Seni
– Aşk Bize Yakıştı
– Sen Git Aşk Bana Kalsın
– Aşk Buldu Bizi
– Aldatan Kadınlar Anlatıyor
– İhbar Ediyorum Yüreğimi Sana
– Sensiz Olmaz Çünkü…
– Nasıl Yakaladım: Aldatılan Kadınlar Anlatıyor
– Seni Seviyorum Çünkü…

Filmleri ve Dizileri :

2011 – Bul Beni (Sinema Filmi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler