Ana SayfaKimdirEyüphan Güvercin Kimdir?

İlgili Postlar

Eyüphan Güvercin Kimdir?

Oynamış olduğu tiyatro oyunları ile yetişen ve bu tecrübeleri sayesinde ün kazanmış olan Eyüphan Güvercin Kimdir? Şimdiye kadar sayısız tiyatro oyununda görev almış ve şu anda da bu sektörü meslek olarak edinen Eyüphan Güvercin Kaç Yaşında? Eyüphan Güvercin Aslen Nereli? Eyüphan Güvercin Hangi Burç? Eyüphan Güvercin biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…

Eyüphan Güvercin Nerelidir? Eyüphan Güvercin Kaç Yaşında? Eyüphan Güvercin Hangi Burç?

Eyüphan Güvercin 1 Ocak 1989 yılında İstanbul Üsküdar’da dünyaya gelmiştir. Şu an 29 dokuz yaşında olan başarılı  tiyatro oyuncusu Eyüphan Güvercin, oğlak burcudur.

Eyüphan Güvercin Kimdir?

1989 yılı, İstanbul Üsküdar’da doğan Eyüphan Güvercin, orta okulu Yaman Evler İlköğretim Okulu’nda okudu. Liseyi ise Ümraniye Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden mezun olarak bitirdi. Mezun olmasının ardından tiyatro eğitimi almaya karar verdi. Bu eğitimi hem sehir tiyatroları destekli, hem Müjdat Gezen Sanat Okulu destekli olarak tamamladı. Uzun yıllar boyu şehir tiyatrolarında görev alarak pek çok tecrübe kazandı. Başarılı oyuncu, yeri geldi teşrifat, yeri geldi genç tiyatro birim asistanlığı görevlerini üstlendi. Şehir tiyatroların da 2010 senesinde “Yedi Tepeli Aşk ” oyunuyla yönetmen yardımcılığı görevini devraldı. 2013 senesinde ise Şehir tiyatrolarından ayrılarak Gazanfer Özcan Tiyatrosunda koordinatör olarak göreve başladı. Hemen ardından “Bu Filmi Görmüştüm” vodvil oyunuyla oyuncu olarak kariyerine devam etmiştir. 2016 senesinde Tatavla Sahne’de hem sahne asistanı hem de oyuncu görevlerini üstlenerek “Cadı Kazanı ” ve “İnsandan Kaçan” oyunlarında yer almıştır. Pek çok usta oyuncuya asistanlık yaptı. Bunun yanında yönetmen yardımcılığı görevinde de bulundu. Pek çok oyunda rol almıştır. Şu anda ise Özel Ermeni Kolejinde drama eğitmenliği görevini yapmaktadır. Bunun yanında oyun da yönetmektedir.

Deneyimleri

  • Yeditepeli Aşık
  • Kanlı Nigar
  • Çıkmaz Sokak Çocukları

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler