Ana SayfaÜnlülerMehmet Baştürk Kimdir?

İlgili Postlar

Mehmet Baştürk Kimdir?

Katıldığı televizyon yarışama programı ile adından söz ettirmeyi başaran Mehmet Baştürk kimdir? Demet Akalının vokallik teklifini kabul etmeyen ses sanatçısı olan Mehmet Baştürk kimdir? haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Mehmet Baştürk aslen nereli? Mehmet Baştürk şuan kaç yaşında? Mehmet Baştürk  hangi burç?

Mehmet Baştürk aslen Adanalıdır. Şarkıcı şuan 20 yaşında ve oğlak burcudur.

Mehmet Baştürk kimdir?

Genç şarkıcı Mehmet Baştürk 1 ocak 1998 yılında Adana’da doğmuştur. Baştürk 2015 senesinde katıldığı bir televizyon programında tanındı. Sesiyle tüm jüri üyelerin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Ekranlarda görünmeyen Dışarıda sokak ses sanatçılığı yaparak geçimini sağlıyordu. Bir eğlence programına çıkmasıyla hayatı değişen Genç sanatçı herkesin merak ettiği isimler arasında yerini aldı.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın Vokel teklifi

Yarışma Programında adından bahsettiren genç şarkıcıya Demet Akalın Vokellik teklifi etti. Nasıl oldu 21 kasım 2018 tarihin de ünlü isimlerin seslendiridği “vazgeçtim” şarkısını sokakta söyleyerek bu video sosyal medya hesapları üzerinde hızla yayıldı. Daha sonra televizyon programına konuk olma olmuştur. Bağıra bağıra şarkı söylemesinin sebebi kız arkadaşından ayrılması dile getirmiştir. Kız arkadaşı Şeyda’dan özür dileyen, çok sevdiğini dile getiren Baştürk, magazin gündeminde merak konusuyla gelişmeler merak ediliyor.

Maalesef Mehmet Baştürk bunu teklifini kabul edemeyeceğini bildirince Demet Akalın bu duruma çok sinir olmuş olmalı ki sosyal medya üzerinde bunu şu sözlerle dile getirdi “OĞLUM BİZ İÇİNDE İYİ NİYET KALMIŞ AZ İNSANIZ”: Demet Akalın Mehmet Baştürk’e, “Oğlum biz içinde iyi niyet kalmış az insan topluluğuyduk niye bizim duygularımızla oynadınız lan! Pr şirketiyle her şey doğalmış gibi gösteriyorsunuz! Biz de gerçeği yaşarken bu sefer gelip bize laf ederler kurgu diye!” notuyla gönderme yapmıştı.

Mehmet Baştürk Olayı Yalan mıydı?

Yarışmaya katılmadan sosyal medya üzerinden seslendirdiği şarkılar yayınlıyordu ve ciddi hayran kitlesine sahipti. Mehmet Baştürk  Antalya’da yaşıyor ayrıca mekanlarda sahne almakta ve canlı performans sergilemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler