Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil’den çirkin gönderme: Soyunmadan olmaz bu işler

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den çirkin gönderme: Soyunmadan olmaz bu işler

Son zamanlarda Bigo Live ‘da canlı yayınlar açan ve şovlarına devam eden ünlü şovmen, yayında her yaptığıyla konuşulmaya devam ediyor.

Bu sefer pes dedirtti

Hakkında ‘zorla getirme’ kararı çıkan Mehmet Ali Erbil, davalık olduğu Ece Ronay hakkında çirkin sözler söylemeye devam ederken, yakın zaman önce anne olan Ece Ronay için çirkin sözler söylemesi çok tepki çekti.

“Soyunmadan olmaz bu işler”

Aralarında husumet bitirmeyen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya fenomeni Ece Ronay’a ara ara göndermelerde bulunmaya devam ediyor.

Ünlü şovmen, canlı yayında izleyenler ile sohbet esnasında, “Eee soyunmadan olmaz bu işler.”, “Omuz göstermeden olmaz.” diyen Erbil’in, bu sözleriyle yine Ece Ronay’a laf attı.

Neler yaşanmıştı?

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, geçtiğimiz yıl klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil’in mesajlarını ifşa etmiş, taciz ve hakaret sebebiyle şikayetçi olmuştu. Ünlü şovmen Ece Ronay’a “Gel koynumda yat.” dediği taciz mesajları atmıştı. Evlilik arifesinde olan ünlü fenomen, son darbeyi de nişanlısından yemişti. Nişanlısı, Ece Ronay’dan habersiz bir şekilde Mehmet Ali Erbil’le görüşüp kendi aralarında olayın üstünü kapatmaya yeltenmişti. Olayların ardından Ece Ronay, nişanlısı Mehmet Bilir’den ayrılmıştı. Hemen ardından tekrar barışmışlar hatta evlenmişlerdi. Şimdilerde çocukları olan çift verdikleri pozlarla oldukça güzel bir aile tablosu çiziyorlar.

8 yıl 10 aya kadar hapsi istendi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede; Ece Ronay Bilir’in, Instagram hesabı üzerinden Mehmet Ali Erbil’le tanıştığı ve sosyal medyadan birbirlerini takip etmeye başladıkları anlatıldı. Şarkılarını dijital platformlarda paylaşan Bilir’in, bir süre sonra Erbil’e klibinde oynamasını teklif ettiği belirtildi. Kısa zaman sonra ise Erbil’in telefonundan Bilir’e mesaj atıldığı kaydedildi.

Karşılıklı mesajlaşmanın ardından Ece Ronay Bilir, ‘Sesli ve görüntülü bir iletiyle hakaret’ iddiasıyla şikayetçi oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler