Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil Hakkında Zorla Getime Kararı

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil Hakkında Zorla Getime Kararı

Klibinde rol aldığı şarkıcı Ece Ronay Bilir’i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla toplamda 8 yıl 10 aya kadar hapsi istenen ve hakkında ‘zorla getirme’ kararı bulunan sanatçı Mehmet Ali Erbil, sağlık sorunlarını mazeret göstererek, bir kez daha duruşmaya katılmadı. Mahkeme ara kararını açıkladı. Mehmet Ali Erbil hakkında zorla getirme kararı verildi.

Ece Ronay’dan Çarpıcı Açıklamalar

Mehmet Ali Erbil, son günlerde TikTok’ta yaptığı canlı yayınlarla konuşuluyor. Takipçilerinden pahalı hediyeler isteyen ünlü şovmenin, “Bu Onur hala araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?” şeklindeki sözleri gündem olmuştu. Erbil’in davalık olduğu Ece Ronay, 65 yaşındaki sanatçı hakkında ‘dilenci’ yorumunda bulunurken, konuk olduğu ‘2. Sayfa’ programında da çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

“Günlük Kazancı 100 Bin TL”

Mehmet Ali Erbil günlük 70 ile 100 bin TL arasında para kazanıyor. Orada her tarzda insan var. Video paylaşıp takipçi elde ediyorsunuz ama canlı yayın açarsanız para kazanıyorsunuz. Bunun için karşı tarafla yarışma yapıyorsunuz, karşılıklı ceza verme oyunları oynuyorsunuz. İnsanlar da size canlı yayın boyunca hediye gönderiyor. Bu hediyeleri almanın belirli bir miktarda ücreti var. Aslında insanlar dalga geçiyorlar, karşılarında büyük gördükleri isimleri rezil duruma düşürüyorlar. Mesela karşılıklı yarışmada onu küçük düşürecek şeyler yaptırıyorlar. Genelde buraya ünü bitenler girmeye başladı. Son dönemde Merve Boluğur girdi, 7/24 canlı yayın açıyor. 700 TL gönderdiyseniz yarısını platform alıyor, 350 TL’si size geliyor. 48 saat canlı yayın açanlar var, uyurken de devam ediyor.

“Canlı Yayınlardan Anlaşılacağı Üzere Sağlığı Yerinde”

İkili arasında devam eden davada yeni bir gelişme yaşandı. Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya Ece Ronay Bilir katılırken, bir önceki celse hakkında zorla getirme kararı çıkartılan sanık Mehmet Ali Erbil katılmadı. Duruşmada taraf avukatları hazır bulundu. Ece Ronay Bilir şikayetinin devam ettiğini ve sanığın cezalandırılmasını istediğini belirtti. Şarkıcının avukatı, “Sanığın sağlığı sosyal medya platformlarında açmış olduğu canlı yayınlardan anlaşılacağı üzere gayet yerindedir” dedi.

Mehmet Ali Erbil Hakkında Zorla Getime Kararı

Mehmet Ali Erbil’in avukatı ise “Müvekkilin geçirmiş olduğu ameliyat ve sağlık raporuyla mazeretli olduğu ortadadır. Gelecek celse hazır edeceğiz” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler