Ana SayfaÜnlülerMehmet Akif Alakurt, yine 'Adanalı' izleyicisine çıkıştı!

İlgili Postlar

Mehmet Akif Alakurt, yine ‘Adanalı’ izleyicisine çıkıştı!

Adanalı dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan, ancak son yıllarda dizinin izleyicilerine söylediği sert sözlerle gündeme gelen Mehmet Akif Alakurt, yine Adanalı izleyicisine sert çıktı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı gönderme ile dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Mehmet Akif Alakurt Adanalı dizisinden hırsını alamıyor. Öyle bir veda etti ki…

Mehmet Akif Alakurt, Adanalı izleyicisine nefret kusuyor

Yıllar önce yayınlanan Adanalı isimli dizide Maraz Ali karakterine hayat veren ve o rolü ile büyük bir çıkış yakalayan Mehmet Akif Alakurt, son yıllarda Adanalı dizisi izleyicisine ve Maraz Ali hayranlarına sert sözlerle tepki gösteriyor. Alakurt, son olarak geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak hesabını kapatmıştı. Ünlüm oyuncu, paylaşımında “Adanalı ile ilgili son olarak şunu söyleyip bu sayfayı kapatıyorum sevgili arkadaşlarım. Maraz Ali karakteri dizideki diğer tüm karakterler gibi soytarı bir karakter olarak yazılmış bir karakterdir .(Bunu ben işin içine girdikten sonra ve karakter yorumlamasını gördükten sonra fark ettim.) Bizim verdiğimiz şekille bir şeye benzemiştir. Bunu masa arkasında çok iyi bilirler ama dile dökme cesaretleri yoktur. (Analiz etmek için projenin bütünü içindeki farklılıklara dikkat etmeniz yeterlidir.), ardından da “Arkadaşlar burada yazılan hiçbir yazı trajik ya da sitemkar yazılmıyor. Realist yazılıp paylaşılıyor.” şeklinde ifadelere yer vermişti. Mehmet Akif Alakurt, bu paylaşımın ardından sosyal medya hesabını kapatmıştı.

Mehmet Akif Alakurt’tan takkeli paylaşım ile Adanalı dizisi göndermesi

Mehmet Akif Alakurt’un sosyal medyadan uzak kalması çok da uzun sürmedi. Hesabını yeniden aktif hale getiren Alakurt, yine Adanalı izleyicisini hedef alan bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, takkeli bir fotoğrafını paylaşarak “Bu fotoğraf ‘Adanalı’ gibi saçma sapan bir diziyi izleyen kitleye gelsin.” notunu ekledi.

İşte Mehmet Akif Alakurt’un sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım

Neden hırsını alamıyor?

Oyunculuğu bırakarak kendini doğayla iç içe yaşamaya adayan Mehmet Akif Alakurt, sık sık sosyal medya hesabından Adanalı dizisi izleyicisi ve hayat verdiği Maraz Ali karakterinin hayranlarına sert sözlerle çıkışması ile tepki çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler