Ana SayfaÜnlülerMasumlar Apartmanı Oyuncularından İzmir Mesajı

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı Oyuncularından İzmir Mesajı

Geçtiğimiz gün yaşanan İzmir depremi sonrasında İzmir’lilerin kenetlenmesi tüm Türkiye’yi etkiledi. Binlerce kişiden depremzelere yarım yağarken medyatik isimlerde bu duruma sessiz kalmadı. TRT1 ekranlarının popüler dizisi Masum Apartmanı oyuncularından İzmir mesajı geldi. Ünlü oyuncular sevenlerinin gönüllerini bir kez daha fethetti. İşte Masumlar Apartmanı oyuncularının o mesajı;

İzmir Depremi Türkiye’yi Sarstı

İzmir’de cuma günü meydana gelen depremSeferihisar‘ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir’de bazı binalar yıkıldı, çok sayıda binada da hasar oluştu. Türkiye’ye yasa boğan depremde 100’den fazla insan hayatını kaybetti, binden fazla kişi yaralandı. Depremzedeler için çeşitli kurumlar kampanyalar başlattı.

Masumlar Apartmanı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Han Memduh Beyle Konuşmaya Gidiyor!

Herkesi Duygulandırdılar

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü yayınlanmadan önce başrol oyuncuları Merve Dizdar, Ezgi Mola ve Birkan Sokullu‘nun İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremle ilgili söyledikleri herkesi duygulandırdı. Ünlü oyuncuların bu duruma duyarsız kalmaması hayranları tarafından gururla karşılandı. Masumlar Apartmanı oyuncuları dün sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Birkan Sokullu Kimdir?

Ezgi Mola Kimdir?

Merve Dizdar Kimdir?

Masumlar Apartmanı Oyuncularından İzmir Mesajı

Masumlar Apartmanı dizisinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da “Masumlar Apartmanı olarak İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Arama kurtarma ekiplerimize ve destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Kalplerimiz ve dualarımız seninle #GeçmişOlsunİzmir” ifadeleri kullanıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler