Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 'nın Esat'ı Uğur Uzunel Koronavirüse Yakalandı

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı ‘nın Esat’ı Uğur Uzunel Koronavirüse Yakalandı

Masumlar Apartmanı dizisinin sevilen oyuncusu Uğur Uzunel’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Önlemlerin alındığı sette iddialara göre herkese test yapılırken çekimler bir süre durduruldu. Detaylar haberimizin devamında…

Masumlar Apartmanı Dizisinin Setine Ara Verildi

Başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ın paylaştığı Masumlar Apartmanı’nda koronavirüs şoku yaşandı. İddiaya göre düzenli teste giren oyuncuların biri pozitif çıktı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan dizide Esat karakterini canlandıran Uğur Uzunel’in koronavirüs testi pozitif çıktı. Önlemlerin alındığı sette çekimler durduruldu. Bütün oyunculara ve set çalışanlarına yapılan testlerde herkesin negatif çıkmasının ardından çekimler kaldığı yerden devam etti.

MASUMLAR APARTMANI 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, İnci’nin babasının öldüğünü duyunca ona tokat attığı için üzülür. Han, ablasına eğer bir daha böyle bir şey yaparsa, kendisinin de onun sevdiğine zarar vereceğini söyler. Safiye, İnci ayaklarıyla içeri girdiği için başlar temizlik yapmaya.

Temizlik bittikten sonra hemen helva yapmaya başlar. Naci’ye ayırdığı helvayı kendisi götürür. Naci, fenalaşıp yere yığılır. Safiye, onu öyle yerde görünce hemen yardım ister. Bu arada, onun öyle olmasının kendisi yüzünden olduğunu düşünmeye başlar. Han, Naci’nin ablasının yanında fenalaştığını öğrenir.

Hemen Naci’nin yanına gidip, eğer onun yanındayken ölürse ablasının bir daha toparlanamayacağını, eğer bırakıp giderse üzüleceğini ama unutacağını söyler. Naci, Safiye’yle buluşup ona kızının kendisini çok özlediğini ve gitmek zorunda olduğunu söyler. Safiye, üzülse de ona bir şey diyemez.
Ama eve geldiğinde Gülben’den, abisinin ondan gitmesini istediğini duyduğunu söyler. İnci, babasının cenazesine gitmez. Ama Safiye’yle konuştuktan sonra Ege’ye destek olmak için yanına gider. Esat, Gülben’e hediye alıp verir. Gülben, Esat’ın kendisiyle tekrar görüşmek istediğini duyunca sevinçten havalara uçar.

Esra, evin kapısının kilitlerini değiştirir ve çok korktuğu için Esat’ı yanına çağırır. Esat’dan o gün gitmemesini ister. Gülben, Esat’ın Esra’nın evinde kaldığını o çıkarken görür. Duydukları karşısında ne düşüneceğini bilemez. Tuvaleti geliyor ve oracıkta oturup onların yanına gelmesini istemez.

Safiye, Naci’ye gitmemesini söylemek için otele gider. Onun çıktığını ve tren garına gittiğini öğrenir. İnci onu, tren garına götürür. Ama Naci’yi bulamazlar. Tren hareket edip gider. Safiye, trenin arkasından baka kalır.

Masumlar Apartmanı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Naci’ye Yetişemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler