Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Doktor Hanımla Konuşmayı Kabul...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 62. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Doktor Hanımla Konuşmayı Kabul Ediyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 62. yeni bölümüyle 15 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, annesi zannedip babasını sürükleyerek sokağa atar. Sonradan ne yaptığını anlayıp herkese kendisinden uzak durmasını ister. Gülben, hamile olduğunu öğrenip Esat’a sürpriz yapar. Naci, hastalığının gerilediğini iyileştiğini öğrenir. Safiye’ye bunu söyler. Ama Safiye, onun söylediklerine inanmaz. Kendisini eve kapatan Safiye, mutfağı da kapatıp kendisini ölüme terk eder. Gülben, doktor hanımdan yardım ister. Masumlar Apartmanı 62. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, doktor hanımla konuşmayı kabul ediyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Doktor Hanımla Konuşmayı Kabul Ediyor!

Masumlar Apartmanı 62. bölüm 1. fragmanında; Gülben, ablasına o kadının kendi doktoru olduğunu söyleyip kapıyı açmasını istiyor. Safiye, Gülben’in hamile olduğunu öğrendikten sonra doktor hanıma kapıyı açıyor ve onunla konuşmayı kabul ediyor. Doktor hanımla konuşmaya başlayan Safiye, biraz olsun rahatlıyor.

İşte Masumlar Apartmanı 62. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 61. BÖLÜM ÖZETİ!

Safiye, Naci’nin öleceğini düşünüp yine annesinin hayaliyle konuşmaya başlar. Onun konuşmalarına dayanamayıp annesini evden atmak isteyen Safiye, kendisine geldiğinde annesini değil babasını sokağa sürüklediğini anlar. Bunu anladıktan sonra kendisini eve kilitleyip kimseyi eve almaz. Onlara kendisinden uzak durmalarını yoksa onlara zarar verebileceğini söyler.

Han, Ceylan’ın yakışıklı bir mankenin çekimlerine gittiğini duyup onu takip eder. Onları yakın bir şekilde görünce arabanın içinde kendi kendisiyle konuşmaya başlayıp kavga eder. Ceylan, onun halini görüp konuşmak ister. Ancak başaramaz. Han, eve gittiğinde Safiye’nin babasına yaptıklarını öğrenir.

Bu durumdan Naci’yi suçlar. Naci, doktora kontrole gider. Doktor Naci’nin hastalığının gerilediğini o kasılmaların ilaçların yan etkisi olabileceğini söyler. Naci, büyük bir mutlulukla eve gelip Safiye’ye iyileştiğini söylemek ister. Safiye ise, onu dinlemez. Onun önce banyoya girmesini ister.

Naci, durumunun iyi olduğunu Safiye’ye anlatır. Ama Safiye, ona inanmaz. Kafasında ne duyuyorsa onu yaşar. Gülben, hamile olduğunu öğrenir. Ancak Şennur’a, söyleyemez. Doktor hanımla görüşmeye gittiğinde ona hamile olduğunu, ama kötü bir anne olmaktan korktuğunu söyler.

Doktor hanımın konuşmalarından sonra Gülben rahatlar ve dönüşte bir bebek mağazasına gidip bir kız ve erkek bebek kıyafeti alır. Eve gidip paketi Esat’a verir. Esat, paketi açtığında baba olacağını öğrenir. Baba olacağını öğrendikten sonra, mutluluktan havalara uçar.

Safiye, iyice kötü olur. Evdeki tüm eşyaları poşetlerle kaplar. Mutfağın artık temizlenmeyeceğini düşünüp orayı da kapatır. Camları da sıkı sıkıya kapattıktan sonra kimseyi yanına almaz. Kendisini ölüme terk eder. Onun durumunu gören Gülben, doktor hanımın yanına gidip ablasının ölmek üzere olduğunu onun yardımına ihtiyaçları olduğunu söyler.

Manolya hanım eve gidip kapıyı çalar. Safiye, saçlarını makasla keser. Israrla kapının çaldığını duyunca kapıyı aralayıp karşısında doktor hanımı görür.

Masumlar Apartmanı 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Manolya Hanım Safiye’yle Konuşmayı Başarabilecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler