Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Mazlum'a Yaptığı Kötülüğü Hatırlıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Mazlum’a Yaptığı Kötülüğü Hatırlıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 56. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, babasını Mazlum’un kaçırdığını öğrenip onu bulmak için otelden ayrılıyor. Bayram’dan babasının eve geldiğini öğreniyor. Safiye, Naci için yemekler hazırlıyor. Hikmet, Mazlum’u oğlu Ömer zannediyor. Sürekli onunla görüşmek istiyor. Han, Mazlum’la yüzleşiyor ve onunla çocukluklarında aynı yurtta kaldıklarını hatırlıyor. Mazlum, Han yüzünden babasını ölmeden önce son kez göremiyor. Han Mazlum’a, yaptığı kötülüğü hatırlayıp ondan özür diliyor.

Salı Dizileri 2021

Han Mazlum’a Yaptığı Kötülüğü Hatırlıyor!

Masumlar Apartmanı 57. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hikmet’in kaybolmasıyla Han, Ceylan’la birlikte otelden ayrılıyor. Gülben ile Esat, otelde kalıyor. Safiye ile Naci, Neriman’la birlikte yola çıkıyor. Yolda Han, kaza yapma tehlikesi geçiriyor. Bayram, Han’ı arıyor ve babalarının eve döndüğü haberini veriyor.

MASUMLAR APARTMANI 56. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Han, eve döndüğünde babasıyla Mazo’nun tavla oynadıklarını görüyor. Hikmet Mazo’yu, ölün oğlu Ömer’in yerine koyuyor. Onun kendisini özleyip görmek için geldiğini düşünüyor. Han, Mazlum’u kovuyor. Hikmet, derin bir üzüntüye boğuluyor. Naci, eşyalarını alıp eve getiriyor. Safiye, kocasını kapıda karşılıyor.

Ona odasında bir yatak hazırlıyor ve geceyi aynı odada geçiriyor. Neriman, annesinin kendisini çöpe attığını ve ablasının kendisini çöpten aldığını öğrenip çok üzülüyor. Han, Mazlum’un kim olduğunu ve kendisinden ne istediğini düşünüyor. Ancak bulamıyor. Onunla yüzleşmek için onun kendisini kapattığı yere gidiyor.

Mazlum’a, kendisinden ne istediğini soruyor. O sırada Hikmet, Mazlum’u arıyor ve ona ölen oğlu Ömer olarak hitap edip ertesi gün onu görmek istediğini söylüyor. Han, babasının onunla buluşacağını öğrenip onu yemeğe götürüyor. Mazlum, oraya da geliyor. Hikmet, ona Ömer diye hitap edip masaya davet edince o da oturuyor.

Mazlum’un, verdiği ip uçlarından Han, onunla aynı yurtta kaldıklarını hatırlıyor. Daha sonradan onun babasıyla gideceği maç biletlerini alıp Mazlum’u depoya kilitlediğini hatırlıyor. Mazlum, o gün babasıyla maça gitseydi onunla son kez birlikte olacağı için Han’ı hayatı boyunca affetmiyor.

Babası öldükten sonra yurttan ayrılan Mazlum, sürekli Han’dan alacağı intikamın hayalini kuruyor. Han, yaptıklarını hatırlayıp Mazlum’un yanına gidip ondan özür diliyor. Mazlum ise, onu bir özürle de affetmeyeceğini anlamış olacağını söylüyor. Naci, elinde çiçeklerle eve doğru giderken birden atak geçiriyor.

Ceylan, Naci’nin yardımına koşuyor. Ona yardım etmeye çalışırken Safiye, kocasını karşılamak için kapıyı açıyor ve Naci’nin hastalandığını anlıyor.

Masumlar Apartmanı 56. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naci’nin Hastalığı Yeniden Depreşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler