Ana SayfaDizilerMasterChef Junior Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

MasterChef Junior Ne Zaman Başlıyor?

MasterChef Junior programı Exxen platformunda başlıyor. Acun Ilıcalı’nın sosyal medya hesabından duyurduğu MasterChef Junior programı ne zaman başlıyor? MasterChef Junior programı başvurusu nasıl yapılır? MasterChef Junior programı ile ilgili merak ettiklerinizin hepsi haberimizin devamında….

Acun Ilıcalı Kimdir?

MasterChef Junior Programı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tv8’de ekranlara gelen fenomen yemek yarışması MasterChef programının çocuklar için olan versiyonu Exxen platformunda izleyenlerle buluşuyor. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini üstleneceği programa başvurular başladı. MasterChef Junior Türkiye başvuruları tv8basvuru.com adresi üzerinden gerçekleştiriliyor.

MasterChef Junior Programı Ne Zaman Başlıyor?

Acun Ilıcalı katıldığı bir programda Exxen platformunun 2021 itibari ile yayına başlayacağını duyurmuştu. MasterChef Junior programının yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı.

Exxen’le Anlaşan Hasan Can Kaya’ya YouTube Şoku!

Exxen’de Yayınlanacak Yapımlar Neler?

Bir zamanların en çok seyredilen yapımlarından olan Sihirli Annem dizisi yeni bir kadro ile tekrar çekiliyor ve Exxen platformu ile sevenleriyle buluşacak.

Aleyna Tilki ve Ceman Can’ın başrolü paylaştığı bir müzikal ekranlara gelecek.

Proje tasarımı Ali Atay’a ait Onur Ünlü yönetmenliğinde ve başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban’ın olacağı Şeref Bey adlı dizi seyirciyle buluşacak. Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar’ın yer aldığı 8 bölümlük Vahşi Şeyler adlı dizi de platformda yer alacak.

Özgü Namal’ın yer aldığı Hükümsüz adlı dizi yer alacak. Üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler ve senaryo ile başrolde İbrahim Büyükak’ın adını gördüğümüz İlginç Bazı Olaylar da diğer orijinal Exxen yapımları olacak. Dünyada ses getiren Next Top Model yarışması Burcu Esmersoy sunumuyla gerçekleşecek. Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak ise birlikte bir programa imza atacak.

Tolga Çevik’in Arkadaşım Hoşgeldin, Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar ve Gökhan Çınar’ın Katarsis programları da Exxen’de olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler