Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen Koronavirüse Yakalandı!

İlgili Postlar

Gülben Ergen Koronavirüse Yakalandı!

Gülben Ergen koronavirüse yakalandı. Şarkıcının menajeri Özgür Aras’tan alınan bilgiye göre Ergen’in koronavirüs testi 10 gün önce pozitif çıktı. Ergen, evde tedavi olurken çocuklarını babaları Mustafa Erdoğan’a teslim etti. Detaylar haberimizin devamında…

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen Koronavirüsü Hafif Atlatıyor

10 gün önce koronavirüse yakalanan Gülben Ergen’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Koronavirüsün ağır semptomlarına maruz kalmayan Ergen, mayıs ayında Kovid-19 hakkında “Tüm dünyanın sınavı bu sadece bizim değil ki… Belirsizliği teslimiyetle aşacağız ve girdiğimiz gibi çıkmayacağız bu günlerden… Kendi adıma, tüm zorlukların ardından doğan güneşi iyi tanırım. Şimdiden cüzdanıma, bankama gelmeyen ama yüreğime, içime, yüzüme, gözüme yerleşen ışığın farkındayım” ifadelerini kullanmıştı.

Gülben Ergen İle İbrahim Tatlıses’in Sosyal Medyayı Sallayan Diyaloğu..

Gülben Ergen’in Seni Kırmışlar Albümü Ön Satışta

Bir çok hit şarkıya imza atan ve bugüne kadar 10 albüm ve 5 single çıkaran Gülben Ergen’in DMC etiketiyle 25 Aralık’ta çıkacak olan albümü kariyerindeki 11’nci albümü olacak. 9 şarkılık albümde Yıldız Tilbe, İntizar, Özlem Güneykaya, Derya Uluğ, Asil Gök, Kubilay Karça, Ersay Üner, Deniz Seki, Ayla Çelik-Şebnem Sungur ve Cansu Kurtçu imzalı şarkılar yer alıyor.

25 Aralık’ta 11’nci albümünü çıkarmaya hazırlanan Gülben Ergen ’in albümüne verdiği isim ‘Seni Kırmışlar’
Gülben Ergen ‘Seni Kırmışlar’ bugün ön siparişe açıldı.

Müzik Susarsa İyi Olmaz

Geçtiğimiz aylarda Gülben Ergen koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen konserler hakkında şu ifadeleri kullanmıştı;

“Konserlerin durdurulması, tiyatronun susturulması beni üzdü. Sosyal medyada tepki verdim biraz ama ne kadar önlem almamız gerekse de müziğin iyileştirici gücünden dolayı ben iyi müzik dinleyicilerin kurallara çok iyi uyacağına inanıyordum.Kurallara uyan oldu, uymayan oldu. Keşke müziğin, sanatın, tiyatronun susmayacağı, kurallara uyacağımız bir dönemden geçsek. Müzik susarsa iyi olmaz” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler