Ana SayfaÜnlülerMasterChef Güzide Gündeme Geldiği Evini Satıyor

İlgili Postlar

MasterChef Güzide Gündeme Geldiği Evini Satıyor

MasterChef Türkiye 2019’u üçüncü olarak tamamlayan ve yarışma sırasında 7 milyonluk evi ile sık sık gündeme gelen Güzide Mertcan tekrar evi ile gündemde. Youtube kanalı bulunan ve içerikler paylaşan Güzide son videosunda yeni evini paylaşmış ve takipçilerinden yorum yağmıştı. Mertcan ev videosunu paylaşmasının ardından evlerini satmaya karar verdiklerini duyurdu. Detaylar haberimizin devamında…

Kocam Fabrikasını Taşıyor

Güzide Mertcan videosundaki paylaştığı ev videosu yorumuna ekleme yaptı. Ünlü yarışmacı açıklamasında “Özellikle bazı arkadaşlara sesleniyorum, çok üzgünüm ama ev bizim. Biliyorum keşke olmasaydı diyorsunuz; bir firmanın reklamını yapmadım! Aylardır Instagram’da defalarca yapım aşamalarını paylaştığımız evi satıyoruz! Ev satmak için ev almıyoruz elbette, ama kısmet işte, koca fabrikasını taşımaya karar verdi, bu ev yapılırken. Bize yeni yollar, bize yeni evler göründü gelecekten!!!” dedi.

Yeni Evimi Merak Eden Arkadaşlarımız Yoğunlukta

Youtube kanalı bulunan ve içerikler paylaşan Güzide son videosunda yeni evini paylaştı. Büyükçekmece’deki yeni evini tanıtması bazı takipçilerinin tepkilerine neden oldu. Mertcan videoda şu sözleri söyledi;

“Sizlere bu videomda, bugüne kadar gelen binlerce mesajın ardından, eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim. Sizlerle birlikte birçok video çektik. Bazıları içerik olarak öylesine hazırlanmıştı ama bazıları ilgi çekti. Fakat her zaman en çok ev ile ilgili videolar çok ciddi talep gördü ve her zaman yeni evimi merak eden arkadaşlarımız yoğunlukta oldu.”

Belki Tekrar Taşınırız

Ebetteki bunun talep ediliyor olması, evlerimi size göstermek zorunda olduğum anlamına gelmiyor. Ama bu talebin kökenine inebiliriz. Sizlere bu videomda en son evimi tanıtacağım. Henüz taşınmadık. Taşınır mıyız orası da belli değil çünkü; sevgili eşim fabrikasını İstanbul Yeşilköy’deki serbest bölgeye yapmaya karar verdi. Maalesef mesafe biraz uzak ve belli ki yakın bir gelecekte bize yeni yollar yeni evler göründü.”

7 milyonluk villası ile olay olan MasterChef Güzide: Neden sadece kapalı olan suçlanıyor?

Güzide paylaştığı ev videosunda “Sizlerden tek ricam bu videoyu ne kadar izlediğiniz benim için önemli değil ama lütfen, bundan sonra yayınlayacağım videoyu daha fazla izleyin. Zira orada anlatacaklarımın toplumsal bir sorunun benim tarafımdaki dışa vurumu olarak görüyorum. Bazı farkındalıkların oluşması için küçük de olsa bir çaba sarf ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler