Ana SayfaÜnlülerMasterChef Ayyüce,"Emir'i yarışmadan önce tanıyordum!"

İlgili Postlar

MasterChef Ayyüce,”Emir’i yarışmadan önce tanıyordum!”

Lisede gastronomiye ilgi duymaya başlayan MasterChef Ayyüce, yarışmasına İstanbul’dan katılmıştı. Ayyüce Kamit, MasterChef yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurmuş ve Uğur Kardaş’ın Youtube’da yayınlanan programına konuk olmuştur.

Geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden MasterChef Ayyüce, merak edilenlerini anlattı. Yarışmadan arkadaşı Emir Elidemir ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen genç yarışmacı iddialara son noktayı koydu.

MasterChef Ayyüce, Uğur Karadaş’ın Programına Konuk Oldu!

MasterChef Ayyüce, “Bu algı beni de çok sinirlendirdi.”

Emir ya da Furkan’la aşk yaşadın mı sorusuna da cevap veren MasterChef Ayyüce, ‘Bu algı beni de çok sinirlendirdi. Çünkü hepimiz oraya yarışmaya geldik. Hepimizin amacı birinci olmaktı. Aynı ortamda olduğumuz için dışarıdakiler farklı görüyor olayları ya da olmalarını istedikleri için bu tarz dedikodular çıkardılar. Emir ile bir ay aynı restoranda çalıştık hatta birlikte başvurmayı düşündük. Birbirimizden habersiz seçmelerde karşılaştık. İkimizi de MasterChef’e aldılar. Emir ile güzel bir arkadaşlığımız var onun dışında bir ilişkimiz yok. Furkan için de aynı şey geçerli onunla da aşk yaşamadım. Ben bu sene MasterChef’te aşk görmedim. Kısmetse Olur’a katılsam adım bu kadar insanla çıkabilirdi. Aşk var mı, yok mu beni ilgilendirmiyor ama gördüğüm kadarıyla yok. Ben ilişki üzerine bir programa katılsam başka yere giderim.

MasterChef Ayyüce,"Emir'i yarışmadan önce tanıyordum!"

Ayyüce Kamit Kimdir?

MasterChef Ayyüce, Evrim Hakkında Konuştu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler