Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin Şampiyonu Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin Şampiyonu Kim Oldu?

Tv 8’in tartışmasız en çok izlenen MasterChef 2020’nin yaklaşık altı aylık zorlu serüveni son buldu. Yarışmanın en iddialı iki yarışmacısı Serhat ile Barbaros, final turlarıyla mutfakta mücadele etti. MasterChef 2020’nin final gecesinde iki yarışmacı iki ayrı turda karşı karşıya geldiler. En son imza yemeklerini ise canlı yayında yapıp jürilerin beğenisine sundular. Puanlamalar yapıldıktan sonra yılın şampiyonu belli oldu. MasterChef 2020’nin şampiyonu kim oldu? Birinci olan yarışmacının ödülü ne oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin Şampiyonu Kim Oldu?

Binlerce kişi arasından ilk 16’ya girmeyi başaran ve sonrasında sona kalan Barbaros ile Serhat, bir gün önce yapılan yarı finalde üç ayrı menü hazırladı. Yarı finali Barbaros iki puan önde bitirmişti. Final gecesinde ise iki iddialı yarışmacı iki ayrı menü hazırlayıp şeflerin beğenisine sundular. Son oyuna Barbaros 118-117 önde girdi. Son oyun, yarışmacıların imza tabakları canlı yayında yapıldı. Yarışmacıların yapacakları imza tabakları için bir saat süre verildi. Son ana kadar Barbaros önde gidiyordu. İmza tabaklarından sonra skor değişti ve Serhat öne geçti. Barbaros’un imza yemeğinde ufak bir lezzet sorunu nedeniyle üç jüriden de 8’er puan aldı. Serhat ise, üç jüriden 9’ar puan alarak aradaki farkı kapatıp birinci oldu.

MASTERCHEF 2020’NİN ŞAMPİYONU SERHAT OLDU!

Serhat’ın imza tabağı Barbaros’un imza tabağından daha çok beğenildi. Çok az bir puan farkıyla Serhat, şampiyon oldu. Serhat, kupasını aldı ve tek başına kaldırmayacağını, Barbaros’la birlikte kaldırmak istediğini söyledi. Yarışmaya ilk alındığı gün Serhat, çok kolay bir şekilde birinci olacağını söylemişti. Bu sözünün çok eleştiri almasından sonra Serhat, arkadaşlarını eleyerek birinci olacağını söylemişti.

MasterChef 2020'nin Şampiyonu Kim Oldu

MASTERCHEF TÜRKİYE 2020’NİN BÜYÜK ÖDÜLÜ!

Büyük bir merakla beklenen MasterChef Türkiye şampiyonluk ödülü açıklandı. 2020 MasterChef Türkiye birincisine verilecek ödül: Jeep Renegade oldu.

Serhat, MasterChef 2020’nin zorlu mücadelesinde tüm rakiplerini alt ederek 2020’nin şampiyonu oldu ve ödül olarak kupasının yanı sıra Jeep Renegade’nin de sahibi oldu. Aldı aylık emeğinin karşılığında ödülün sahibi olan Serhat, bundan sonra kariyerini de daha üst bir noktaya taşıdı.

MasterChef Türkiye Final Haftası Programı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler