Ana SayfaDizilerMasterchef 16 Ekim 2022 Kim Elendi?

İlgili Postlar

Masterchef 16 Ekim 2022 Kim Elendi?

TV8’in çok sevilen yarışması Masterchef Türkiye’de dün gece nefesler tutuldu! 16 Ekim 2022 tarihinde yarışmanın sekizinci eleme turu gerçekleşti. Eleme gecesinde büyük bir mücadele ile yarışan mavi ve kırmızı takım gecenin en iyi yemeğini yapabilmek için uğraştı.

masterchef türkiye 16 ekim 2022

16 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen yarışmada, yarışmacılar ilk etapta şefler tarafından hazırlanan tabağı yapabilmek için uğraştılar ve bu mücadele sonunda 3 yarışmacı, yarışmaya devam etti.  Şeflerin hazırladığı tabağı hazırlayamayan 3 yarışmacı ise elenmemek için “Yaratıcılık Oyunu” adlı bir oyun oynadılar. Peki ya Masterchef Türkiye’de dün gece kimler elendi? 16 Ekim 2022 Masterchef Türkiye kim elendi sorusunun yanıtını haberin devamında bulabilirsiniz…

 

Masterchef 16 Ekim 2022’de Neler Oldu? 

TV8 ekranlarının çok sevilen yarışması Masterchef Türkiye’de 16 Ekim 2022 tarihinde yarışmaya bir kişi veda etti. Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri olarak yer aldığı yarışmada şefler hazırladıkları özel yemeklerin, yarışmacılar tarafından yapılmasını istediler. Şeflerin istediği yemeklerden yapamayan yarışmacılardan birisi dün gece yarışmaya veda etti. Geçen hafta yarışmaya veda isim Şule olmuştu. Potada yer isimler Fatma Nur, Kıvanç, Çağatay, Görkem, Burak Revanbaş, Atike oldu.

Eleme potasından kurtulan isimler ise Burak Revanbaş, Görkem ve Kıvanç oldu. Bununla birlikte son 3’e kalan isimler Atike, Fatmanur ve Çağatay oldu.

 

“Buruk bir sevinç oldu”

atikebozkayakimdir

Eleme potasından kurtulan Atike, “Güç bela yaptım. Buruk bir sevinç oldu. Yine de bir hafta daha sizlerle olacağım için mutluyum” dedi.

Masterchef Türkiye 16 Ekim 2022 Kim Veda Etti? 

Dün gece Masterchef Türkiye’ye veda eden isim Çağatay oldu.  Çağatay, “Ben öncelikle özür diliyorum tabağınızı yapamadığım için. Kendime en güvendiğim yerdi burası. Şef tabakları… Çatalları ayırdım, aldığım tiftiği direkt içine koyup fırına attım. Beklediğim bir şey değil. Ben bir şey diyemiyorum” dedi. Daha sonra şu cümlelerle devam etti : “Buraya gelirken yeni bir sayfa açtım. O sayfayı kapatmayacağım.”  dedi.

çağatay masterchef türkiye

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler