Ana SayfaDünyaMariah Carey 13 milyona nişan yüzüğünü sattı

İlgili Postlar

Mariah Carey 13 milyona nişan yüzüğünü sattı

Dünyanın yakından takip ettiği Mariah Carey için ilginç bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Mariah Carey nişan yüzüğünü sattı.

2 yıl önce James Packer ile evlilik hazırlıkları yapan ve nişanlanan Mariah Carey, ayrılık kararı almıştı. Nişanda Packer tarafından kendisine 13 milyon TL değerinde bir nişan yüzüğü takılmıştı. O dönemlerde gündeme gelen haberlerde pahalı yüzüğe dikkat çekilirken ayrılık sonrasında Mariah Carey’in yüzüğü iade etmediği ve sattığı öne sürüldü.

Yabancı basında yer aldı

Mariah Carey ile ilgili yaşanan bu gelişmeler yabancı basında yer aldığı gibi New York Post tarafından ilk olarak yayınlandı. Gizli bir şekilde yüzüğün Los Angeles’ta bir dükkânda satıldığı belirtilirken basın danışmanı tarafından yapılan açıklamalar kafaları daha da karıştırdı. Öyle ki gündemdeki iddialar ile ilgili sorulara yanıt veren ünlü şarkıcının basın danışmanı, “Mariah kendi yolunda ilerlemek istiyor. Duygusal ve materyal yükünü arkasında bırakmak istiyor, eski erkek arkadaşının nişan yüzüğü de bunu kapsıyor” dedi.

Bu iddialarda yüzüğün satışı yalanlanmadığı gibi yüzüğün satılabileceği de ima edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler