Ana SayfaDedikoduMargot Robbie'den Gelen İtiraf: "Sevişmekten Utandım"

İlgili Postlar

Margot Robbie’den Gelen İtiraf: “Sevişmekten Utandım”

Hollywood yıldızı olan güzel oyuncu Margot Robbie, şöhreti yakaladığı  getiren The Wolf of Wall Street filmiyle ilgili unutamadığı öyle bir anısını itiraf ettiki magazin haberleri‘nde şok etkisi yarattı. Margot Robbie itirafının tüm detayları Haberimizde..

Margot Robbie Düğünden Sonra İlk Kez Görüntülendi

Yıldız Oyuncu Margot Robbie’den Yıllar Sonra Gelen İtiraf!

Hollywood’un en güzel yıldız ve başarılı oyuncuları arasında yer alan Margot Robbie, oyunculuk kariyerinin en önemli safhalarından olan, ismini daha fazla kitlelere duyuran aynı zamanda usta bir yönetmen ve yıldız bir oyuncuyla birlikte çalışmak durumda olduğu film değildi sadece. Seneler sonra gelen itirafla çok şey söyledi ünlü yıldız Margot Robbie..

Utandığı Anlar Hakkında İlk Defa İtirafta Bulundu.

Ünlü yıldız Margot Robbie, kariyerinin önemli filmlerinden bitanesi olan başrolünü Leonardo Di Caprio ile oynadığı, 2013 yılı yapımı The Wolf of Wall Street filminin çekimleri esnasında, yaşadığı utandığı anlar hakkında ilk defa itirafta bulundu.

Leonardo Di Caprio Kimdir?

“30 Tane Erkek Kendisine İzlerken Sevişmekten Utandım”

28 yaşındaki genç yıldız Margot Robbie, 2014 tarihli filmde Leonardo Di Caprio ile beraber objektiflerin karşısına geçtiği sevişme sahnelerinin, onun için tuhaf ve utanç verici olduğunu itiraf etti. Dünyaca ünlü Porter dergisine demeç veren Margot Robbie, küçük bir yatak odasında, kamera arkasında yer alan 30 tane erkek kendisine izlerken sevişme sahnesinde oynamadnın hiç de kolay olmadığını anlattı.

Margot Robbie’nin Kariyeri Açısından Büyük Önem Taşıyor..

Yönetmenliğini Martin Scorsese’nin üstlendiği The Wolf of Wall Street filminin, 2013 döneminin en çok izlenen filmlerinden bi tanesiydi. Leonardo DiCaprio’ya en iyi erkek oyuncu dalında halkın seçimi, eleştirmenlerin seçimi,  Altın Küre de dahil çok sayıda ödül alan film, ünlü oyuncu Margot Robbie’nin kariyeri açısından büyük önem taşıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler