Ana SayfaSosyeteMargot Robbie Düğünden Sonra İlk Kez Görüntülendi

İlgili Postlar

Margot Robbie Düğünden Sonra İlk Kez Görüntülendi

Margot Robbie uzun zamandan beri çıktığı erkek arkadaşı Tom Ackerley ile düğün yaptıktan üç hafta sonra Salı günü kırmızı halıda muhteşem bir görünüm ile etkiledi. Yeni kocası olmadan kırmızı halıya adım atan 26 yaşındaki Margot Robbie, Los Angeles’taki Marie Claire Image Maker Awards ödüllerine katılarak müthiş bir dönüş yaptı.

Margot, gecede küçük bir el çantası, yeni elmas yüzüğü, geniş pantolonu ve topuklu ayakkabıları ile uyumlu bir seçim yaparak görenleri etkiledi.

Aktris Yeni Elmas Yüzüğünü Gösterdi

Çift, Fransa’daki özel bir tiyatro görüşmesinden sonra 2013’te birlikte olmaya başlarken, 3 yıllık ilişki evlilik ile sonuçlandı. Margot evlilik öncesinde küçük bir dairede ev arkadaşlarıyla birlikte kalırken evlilik sonrasında çift daha büyük ve geniş bir eve taşındı. Hollywood’un güzelliği daha önce Vogue ile yaptığı röportaj sırasında İngiliz Beau’yla olan ilişkisi hakkında ciddi bir yalanlama yaparken, ilişki noktasında daha çok arkadaşlıkları üzerine vurgu yapmıştı. Fakat daha sonra yaptığı açıklamalarda “Ona hep aşıktım. Beni asla sevmez” gibi düşünceler nedeniyle açılamadığını ve platonik bir şekilde takıldığını itiraf etti.

İlişkinin başlangıcı Margot Robbie adına oldukça zorlayıcı olsa da çiftin birbirine açılmasının ardından 2013 yılı itibari ile başlayan hikaye, evlilik ile taçlandırıldı. Uzun süreden beri gözden uzak kalan ve bu nedenle kırmızı halıya bastığı ilk adım ile birlikte oldukça dikkat çeken Margot Robbie, evlilik yaramış yorumlarıyla değerlendirildi ve ülke basınında geniş bir yer buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler