Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMaidenin Altın Günü Filmine Gelen Yorumlar

İlgili Postlar

Maidenin Altın Günü Filmine Gelen Yorumlar

Yerli sinemamızın parlak ve başarılı nadir kadın oyuncuları arasında yer alan Ezgi Mola cephesinden gün geçmiyor ki yeni bir film/rol haberi almayalım. Özellikle 2010 yılından sonra ivmesini hızla yükselten Mola senede iki-üç filmde birden rol alarak başarısına verimliliği de eklemiş bir isim. Bu cuma yerli komedi kontenjanından vizyona giren Maide’nin Altın Günü, Ezgi Mola‘nın zengin filmografisine bir sıfat daha kazandırıyor: Orijinal hikaye/öykü sahibi.

Tanıdık ama kendi kulvarında özgün bir hikayeye sahip olan Maide’nin Altın Günü filminin fragmanı yayınlandığında sevenler olduğu kadar olumsuz tepki verenler, hatta kullanılan argodan dolayı olayı abartıp ‘Recep İvedik’in dişi versiyonu’ diye olarak nitelendirenler dahi oldu. Filme gitmeyi düşünen ama teredütteki seyircinin içini ferahlatalım, uzaktan yakından dahi alakası yok Maide’nin Recep ile, neyse ki! Maide hepimizin çevresinde, apartmanında, mahallesinde yaşayan, hatta belki biraz kendi kadın akrabalarımızı da içinde bulabileceğimiz, şüphesiz ki sivriltilmiş, kasten karikatürize edilmiş bir ev hanımı/bir ‘kısırlı gün teyzesi’!.

Finali aşağı yukarı tahmin edilebilir de olsa senaryosu ve diyalogları bol göndermeli, müzikleri eğlendirici, eh gün yemekleri de oldukça iştah kabartıcı olan Maide’nin Altın Gününe eğlenmek için vizyonda şans verilebilir. Yalnız aç karnına tavsiye olunmaz!

Türk filmleri yine gişemin hakimi oldu. Geçtiğimiz hafta vizyon bulan Ezgi Mola’nın hikayesini yazıp başrolünü oynadığı komedi filmi ‘Maide’nin Altın Günü’ 3 günde 197 bin kişi tarafından izlendi.

EZGİ MOLA KİMDİR?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler