Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerMahsusa Filminin Çekimleri Tamamlandı!

İlgili Postlar

Mahsusa Filminin Çekimleri Tamamlandı!

Gerçek tarihi olaydan esinlenerek beyaz perdeye uyarlanan “Mahsusa” adlı filminin çekimleri tamamlandı. Teşkîlât-ı Mahsûsa’nın konu edildiği ‘Mahsusa’ filminde, Fransız kız ile Osmanlı ajanının aşkı beyaz perdede hayat buldu. Mahsusa’nın ajanı Ali Reşat karakterini ünlü oyuncu Gökhan Keser canlandırmaktadır. Fransız Clarette’yi ise güzel oyuncu Gizem Karaca canlandırmaktadır. Hayat verdikleri karakterler ile Mahsusa filminin çekimleri tamamlandı.

Gökhan Keser Kimdir?

Mahsusa Filminin Çekimleri Tamamlandı!
Mahsusa Filminin Çekimleri Tamamlandı!

Mahsusa Filmi İçin Oyuncular Silah Eğitimi Aldı!

Gerçek tarihi olaydan esinlenerek beyaz perdeye uyarlanan “Mahsusa” adlı filminin çekimleri tamamlandı. Teşkîlât-ı Mahsûsa’nın konu edildiği ‘Mahsusa’ filminde, Fransız kız ile Osmanlı ajanının aşkı beyaz perdede hayat buldu. Mahsusa’ Filminin Çekimleri Tamamlandı tamamlanmasıyla beklentiler ve heyecanlar oldukça arttı. Yapımcılığını UNC Film‘in, senaryosunu ve yönetmenliğini Mehmet Çetin’in yaptığı ‘Mahsusa’ filmi gerçek tarihten esinlenilerek senaryoya uyarlandı. “Mahsusa” adlı tarihi filminde oyuncular silah eğitimi aldı.

Gizem Karaca Kimdir?

Mahsusa Filminin Çekimleri Tamamlandı!
Mahsusa Filminin Çekimleri Tamamlandı!

Mahsusa Filminin Çekimleri Tamamlandı!

Mahsusa filminin tamamlanması ile birlikte filmin konusu da merak sarıyor. Mahsusa’nın ajanı Ali Reşat karakterini ünlü oyuncu Gökhan Keser canlandırmaktadır. Fransız Clarette’yi ise güzel oyuncu Gizem Karaca canlandırmaktadır. Hayat verdikleri karakterler ile Mahsusa filminin çekimleri tamamlandı.

Filmin Konusu

Mahusa Filmi, “Çanakkale savaşında gönüllü asker olan, 14 yaşındaki Ali Reşat cepheye katılır ve bombacı olur. Ali Reşat’ın namı, İngiliz ve Avustralya gazetelerine manşet olur. Bu namından sonra Osmanlı gizli servisi Teşkilat-ı Mahsusa’nın dikkatini çeker ve teşkilatın önemli kadın ajanlarından Mebruke Hanım’ın önermesiyle teşkilata katılır. Fransızların elinde olan mühürlü kriptoyu gizlice almak üzere Şam’a gönderilir. Bu sırada, Fransız elçinin kızı Clarette ile tanışır. Önceleri görev amacıyla kurduğu yakınlaşma zamanla güçlü bir aşka dönüşür. Bu aşkın gölgesinde kalan kriptonun gizemi, günümüze kadar gelir. Bu sırada bu aşkı konu alan genç bir yazar Oya, bu aşkı romanlaştırdığı sıralarda, bu mührün gizli kalmış karanlık yüzünü gün yüzüne çıkarır. Bu durum, onun tehlikeli bir serüvenin içine girmesine neden olur.”

Mahsusa Filminin Çekimleri Tamamlandı!
Mahsusa Filminin Çekimleri Tamamlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler