Ana SayfaDizilerMahkum 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Efkan'ın Kendisini Tanımasından Korkuyor!

İlgili Postlar

Mahkum 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Barış Efkan’ın Kendisini Tanımasından Korkuyor!

Fox Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Mahkum, 14. yeni bölümüyle 17 mart perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Barış, bıçağın olmadığını zannedip Fırat’tı öldürmeyi Nazlı’yı da şehir dışındaki yurtlardan birine yerleştirmeyi planlar. Büge, Barış’dan habersiz Nazlı’yı babasına teslim etmek için Fırat’la anlaşır. Fırat, Tahir’in sakladığı içinde ses kaydının olduğu Nazlı’nın oyuncağını ele geçirir. Fırat, Nazlı’yı beklerken karşısında elinde silahla Barış’la karşılaşır. Barış, Fırat’ın elini kolunu bağlar. Mahkum 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Barış, Efkan’ın kendisini tanımasından korkuyor.

Perşembe Dizileri 2021

Barış Efkan’ın Kendisini Tanımasından Korkuyor!

Mahkum 14. bölüm 2. fragmanında; Barış, yılların iş adamı Efkan’ın şehrin kralı olduğunu öğreniyor. Fırat, Barış’ın kızına bir şey yaptığından korkuyor. Tahir, emniyete Fırat’ın saklandığı yeri ihbar ediyor. Barış, Efkan’la görüşmeye gidiyor. Sasha, Barış’a dikkatli olmasını eğer onun kendisini tanırsa sonları olacağını söylüyor. Buluşma gerçekleşiyor. Efkan, Barış’ı tanıyacak mı?

İşte Mahkum 14. bölüm 2. fragmanı…

MAHKUM 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Fırat’ın bıçağı gömdüğü yerden bir kutu çıkar. Barış, kutunun içinde bıçak olduğunu düşünüp Fırat’ı polislere teslim etmekle tehdit eder. Fırat, kutunun içinde bıçak olmadığını son anda hatırlar ve kutuyu Barış’a verip oradan uzaklaşır. Barış, kutunun içinde bıçak olmadığını görünce şok olur.

Fırat, bıçağı bir kukla yapan kadının özel serisi olan kuklanın içine sakladığını hatırlar. Oraya gittiğinde kadının öldüğünü oğlunun ise, tüm kuklaları sattığını öğrenir. Onu takip eden Barış, bıçağın kuklacı da olduğunu öğrenip dükkanı satın alır. Kayıtları arayıp kuklanın kimde olduğunu öğrenir.

Barış, Sinyor’un babası olmasından şüphelenir. Babasının kendisinin baştan beri Savaş olmadığını öğrenip onunla yüzleşir. Fırat da kuklanın kimde olduğunu öğrenir. Barış, arkadaşının aldığını öğrenip onu arar ve büyük bir maskele balo olduğunu öğrenir.

Fırat, arkadaşlarıyla birlikte bir plan yapıp baloya girmeyi başarır. Baloda Fırat, Büge’yi bulur ve ona kızının nerede olduğunu sorar. Büge Fırat’a, kızının ona yaptığı resmi verir. Fırat, kızının Büge’nin yanında olduğunu anlar. Barış ile Fırat, kuklaya aynı anda ulaşır. Ama kuklanın içinden bıçak çıkmaz.

Fırat, kadının o kukladan bir tane daha yaptığını ve onu lunaparka bağışladığını öğrenip harekete geçir. Sasha, Paşa’nın annesini aramasıyla telefon sinyalinden onların yerini bulur. Lunaparkta, Fırat ile Barış köşe kapmaca oynar. Fırat, kuklayı bulup bıçağa ulaştığı sırada Barış’la boğuşmaya başlar. Onun elinden kurtulup bıçağı fırlattığı yere bakar. Ama bıçağı bulamaz.

Mahkum 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Barış Fırat’ı Öldürmeyi Planlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler