Ana SayfaÜnlülerMagazin Konseyi, Murat Özdemir'in Papağana İşkence Videosunu Ele Aldı!

İlgili Postlar

Magazin Konseyi, Murat Özdemir’in Papağana İşkence Videosunu Ele Aldı!

Bu haftanın en çok konuşulan magazin haberleri, eski MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir’in yayınladığı papağana işkence videosu oldu. Tv8 kanalında sevilerek izlenilen MasterChef yemek yarışmasıyla üne kavuşan Murat Özdemir, papağana işkence yaptığını kanıtlayan video yüzünden dün akşam gözaltına alınmıştı. Papağana işkence görüntüleriyle tepki toplayan Murat Özdemir, savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı. Savcılık, Murat Özdemir’i akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilmişti. Murat Özdemir, 21 gün Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi’ne yatırıldı. Bahtiyar aldı papağan ise öldü. Acun Ilıcalı ise yarışmacıları yeterince araştırmamakla suçlanmıştı. Magazin Konseyi bu olayı değerlendirdi. İşte Detaylar…

MasterChef Murat Özdemir Kimdir?

Acun Ilıcalı Kimdir ?

Şiddete hapis cezası gelmeli…

Cengiz Semercioğlu: Acun ve programın yapımcısı bu adamın psikolojik sorunlarını gördükleri anda ekrandan uzaklaştırdılar zaten. Bu tipler, hep Acun’dan çıkıyor da demek doğru değil. En çok reality’i onun kanalı yapıyor, CNN Türk’ten çıkacak hali yok Murat Özdemir’in. 21 gün boyunca tedavi altında tutulması da çok doğru bir karar. Bundan sonrasında da takip edilmeli. Hayvana bunu yapan insana da çok rahat şiddet uygulayabilir.

Ömür Gedik: Bu olayın bendeki özeti şudur; hayvana eziyete, şiddete hapis cezası gelmediği sürece daha birçok insan kendini tatmin, hastalık, şov vs hangi amaçla olursa olsun hayvanlara eziyete, şiddete, tecavüz etmeye devam edecek. Bu bugün Murat olacak, yarın bir başkası. Diğer konuya gelince; yapımcılar televizyon programlarına çıkan herkesin ne olduğunu, olacağını tahmin edemese de bu insanları ekrana çıkarırken sabıka kayıtlarını iyi incelemek ve ruhsal durumlarını dikkate almakla yükümlüler. Ama ben yine de bu olayın asıl sorumlusu olarak yasa, yasa, yasa diyorum.

Onur Baştürk: Acı gerçek şu: Yapımcılar reyting uğruna her zaman “arıza” karakterlere yarışma kadrosunda mutlaka yer verir. Hatta yapımcıların elinde bunun listesi vardır: Arıza karakter, uslu karakter, güzel kız, yakışıklı erkek gibi gibi… Deneyimli bir yapımcı, Murat’ın arızasının yarardan çok zarar getireceğini görebilmeliydi. Diskalifiye edilmesi tam aksine onun içindeki karanlığı daha çok ortaya çıkardı. En baştan tedbir alınmalıydı. Artık çok geç, geçmiş olsun.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler