Ana SayfaÜnlülerMaddi sıkıntılar Gülben'in moralini bozmadı

İlgili Postlar

Maddi sıkıntılar Gülben’in moralini bozmadı

2010 yılında Sanatçı Gülben Ergen’in başkanlığını, Araştırmacı Elvan Oktar’ın ise başkan yardımcılığını üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin Etilerde bulunan genel merkezinin boşaltılıp dairenin kiraya verildiği görüldü

 

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre; derneğin gelirleri ve devlet desteğinin azalması Gülben Ergen’i zor durumda bıraktı. Ekonomik sıkıntılar ile baş edemeyen Gülben Ergen, son olarak derneğin Etiler’deki dairesini kiraya vermek için boşalttı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği zor günler geçiriyor. İddialara göre Gülben Ergen , son zamanlarda dernekte çalışan elemanlarını ‘Dadı Mutfakta’ isimli restoranında çalıştırmaya başladı.

OLAY TAMAMEN EKONOMİK

ünlü sanatçı iddalara cevap olarak kendi adını taşıyan film şirketine ait olan Etiler Aytar Caddesinde bulunan büroyu daha küçük  ve uygun bir daireye taşımayı düşündükleri için böyle bir karar verdiğini açıkladı .”Olay tamamen ekonomik, daireyi kiraya verip küçük bir ofise geçeceğiz”açıklmasında bulunan sanatçı ,derneğin yeni yerinin nerede olacağını belirtmedi.

 

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye’de okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.İhtiyacı olan bölgelerde anaokulları yaparak okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunan dernek faaliyetlerine kaldığı yerden devam ediyor 37.Anaokulunu açmak üzere eskişehire gideceğini belirten  Gülben Ergen instagramda bir paylaşımda bulunarak “Boş konuşmak yerine ülkeme faydalı olmayı tercih ediyorum… Ülkemin geleceğinin aydınlığının eğitimden geçeceğine inanıyorum”yorumunu yazdı.

gülben ergen instagram

MUTLULUK POZU

Dernekle ilgili maddi sıkıntılar yaşayan Gülben Ergen moralini bozmadığı hatta tatil için geçtiğimiz günlerde Londraya tatile gitti  Ergen sosoyal medya hesabından  “Herkese şahane bir hafta sonu diliyorum ” notuyla bir fotoğraf paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler