Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın kızı için kesenin ağzını açtı

İlgili Postlar

Demet Akalın kızı için kesenin ağzını açtı

DEMET AKALININ KIZI 3 YAŞINDA

Demet Akalının kızı Hira 3 yaşına girdi ünlü popçu kızı için dillere destan bir doğum günü partisi organize etti masalları aratmayan doğum gününde ünlü sanatçıyı sanat ve iş camiasından  dostları yanlız birakmadı.Doğum gününde  popçu Berkay, Sinan Akçıl, Nur Yerlitaş, Işın Karaca, Emel Müftüoğlu ve Ebru Destan başta olmak üzere bir çok ünlü isim davetliler arasındaydı.

Davetliler arasından Nur Yerlitaşla çekilmiş bir kareyi sosyal medya hesabından  “Nur um ” açıklamasıyla paylaşan Demet Akalın Yerlitaşın doğum gününe gelmesinden dolayı memnun olduğunu göstermiş oldu Akalın, doğum günü partisinden çektiği fotoğrafları sosyal medya  hesabından paylaştı.  Instagram paylaşımına “Tüm gelen, gelemeyen, hatırlayan dostlara teşekkürler… Sizi seviyorum yazdı .

SİNAN AKÇILDAN ANLAMLI HEDİYE

Demet Akalın kızı Hira’nın doğum gününde  Instagram hesabından duygusal bir video paylaştı. Akalın’ın kızı ve eşi Okan Kurt’la görüntüleri olan  videoyu Sinan Akçıl hazırladı.Ünlü popçu, paylaştığı videoya , “3 sene önce tam bu saatlerde seni kucağıma aldım. Rabbim seni korusun. Sevgili Sinan Akçıl sabaha karşı göndermiş, onun için yaptığı şarkıyı da döşemiş altına. Teşekkürler benim can dostum, Hiram’ın ilk göz ağrısı, Lordum” açıklamasını  yazdı.

Doğum günün sonlarına doğru takipçileriyle ailecek çekindikleri bir fotoğrafı paylaşarak  şunları yazdı:   HEP BÖYLE COOL OL HİRA “Benim canım benim bebeğim… 3 yaşın sana sendromsuz gelsin güzel kızım. Hep böyle cool ama bir o kadar da merhametli ol… Babacığınla seni sonsuz seviyoruz! İyi ki doğdun Hira” notunu düştü.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler