Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMabel Matiz'in yeni albümü 'Maya' bugün yayında!

İlgili Postlar

Mabel Matiz’in yeni albümü ‘Maya’ bugün yayında!

Mabel Matiz hayranlarına müjdeli haber! Mabel Matiz’in annesinin ismini taşıyan yeni albümü ‘Maya’, bugün yayınlandı. Ünlü şarkıcı, merakla beklenen yeni albümünü tanıttı. Detaylar haberimizde…

Kalben’in bir milyonluk davasında flaş gelişme! Mabel Matiz gelmeyince…

Mabel Matiz’in yeni albümü ‘Maya’ bugün yayında

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, geçtiğimiz günlerde yeni albümü ‘Maya’nın tanıtımı için lansman partisi düzenledi. Partiye, Matiz’in Göksel, Ferman Akgül, Gonca Vuslateri, Caner Özyurtlu gibi yakın dostları ve arkadaşları da katıldı.

Mabel Matiz kimdir?

Mabel Matiz’in yeni albüm lansmanı

Mabel Matiz, Cezayir Restaurant’ta gerçekleşen “Kendimi şifalandırma biçimim” diyerek tarif ettiği yeni albümünün lansman partisinde ‘Maya’nın albümündeki 21 şarkını dinletmeye geçmeden önce bir konuşma yaparak yeni albümünü tanıttı, kendisi için önemini anlattı.

İşte Mabel Matiz’den ‘Maya’ açıklaması:

Maya, bugüne kadar yaptığım en yüklü albüm. Bir yüzleşme albümü aslında. Hem kendimle hem kendi kuyularımla ilgili hem de ilişkilerim ve hayatımla ilgili çok derin bir kazı çalışmasıydı. Çok zorlu,yorucu ve aynaya bakmak gibiydi. Koca bir yükü, enerjiyi, hikayeler topluluğunu üzerimden atıyor gibiyim. Çıkış ve klip şarkımız A Canım adlı şarkı olacak. Bu albüm kendimi şifalandırma biçimimdi. Umarım dinleyen herkes aynı şifayı bulur. Bu albümü yaparken en büyük ilham kaynağım Anadolu’ydu yani bu coğrafyanın kendisiydi. Bütün Ortadoğu’ya ithaf ettiğim şarkı ile açılıyor albüm, Fırtınadayım şarkısı ile. Gerçek duygulardan oluşan, gönlümden yazdığım ve dinlerken beni bile titreten şarkılar var içerisinde. Maya’nın ana akım Türk müziği adına yeni bir dönem başlatacağını düşünüyorum.

Mabel Matiz’in yeni albümü ‘Maya’dan detaylar

Mabel Matiz, yeni albümü ‘Maya’da, hareketli, mid tempo ve slov şarkılara yer verdi. Yeni albüm, iki CD şeklinde yapıldı. İçerilerinde, toplam 21 şarkı yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler