Ana SayfaDedikoduMabel Matiz, şarkısını söyleyen Nihat Doğan hakkında konuşmak istemedi

İlgili Postlar

Mabel Matiz, şarkısını söyleyen Nihat Doğan hakkında konuşmak istemedi

Son zamanların en çok dinlen ve dillerden düşmeyen Antidepresan şarkısının sahibi Mabel Matiz, Nihat Doğan’ın yorumu hakkında konuşmak istemedi.

Her yaptığı olay olan ve her söylediği ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isim şarkıcı Nihat Doğan, geçtiğimiz aylarda konuk olduğu bir programda, Mabel Matiz ve Mert Demir’in fenomen olan şarkısı Antidepresanı canlı yayında kendine has bir yorumu ile söylemişti.

Ünlü türkücünün şarkıyı söyleme tarzı ise sosyal medyada kısa sürede gündeme düştü ve yeni bir akıma yer verdi. Yeni yorumu ile ilgili pek çok paylaşımlar yapılırken, ünlü isimlerden de Doğan’ı tiye alan paylaşımlar geldi. 

Mabel Matiz den ‘Antidepresan’ı istedi 

“Depresyon şarkısı böyle okunması gerekir.” diyen Nihat Doğan, canlı yayında spontane bir şekilde gelişen durum hakkında  Mabel Matiz’e seslenmişti. Yapmış olduğu kendine has yorumunun twitter da trend topic (TT) olmasın sebebini kendi tarzının çok sevildiğine yoran Doğan, şarkıyı ya bana ver ya da gel birlikte düet yapalım teklifini sundu.

‘Ben bu yolda yürürüm’

Nihat Doğan yaptığı açıklamalar da şu ifadelere yer verdi: Depresyon şarkısı böyle okunur aslında, Mabel mutlu bir şekilde söylüyor şarkıyı, bense depresyon modunun hakkını veriyorum, insanları depresyona soktuk. İnsanlar artık bu şarkıyı benden duymak istiyor, ben bu yolda yürürüm dedi.

Bu olaylar sonrasında bir mekân çıkışı kameraların karşısına geçen Mabel Matiz, konuşmak istemiyorum dedi. Kendisine Nihat Doğanın şarkıya kattığı yorum ve teklifi hatırlatılınca. Bu konu hakkında konuşmak istemediğini belirtti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler