Ana SayfaDedikoduAfra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Arasında Neler Oluyor? İkili Nereye Gitti?

İlgili Postlar

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Arasında Neler Oluyor? İkili Nereye Gitti?

Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu 4 yıllık ilişkilerinde bir süre önce sürpriz bir şekilde ayrılık kararı almışlardı. İlişkinin noktalanmasının sebebi ise Afra Saraçoğlu’nun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile olan yakınlığı gösterilmişti.

yalı çapkını

Son zamanların çok konuşulan Yalı Çapkını dizisinin sevilen oyuncuları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu önceki gün yeni bölüm çekimleri için Bebek’e gittiler. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştıktan sonra yakın arkadaşları Selin Bozacı’nın rol aldığı “Cimri” adlı tiyatro oyununa gittiler.

Bu söylentiler üzerine Mert Ramazan , Afra’nın yakın arkadaşı olduğunu belirtmişti. Bu iddiaları eski aşıklar da söylentileri, kendi Instagram hesaplarında yayınladıkları açıklama ile net bir şekilde yalanladılar.

mert ramazan demir
mert ramazan demir

“Aşk söz konusu değil”

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerle karşılaşan Mert Ramazan Demir’e yönelen aşk iddialarının hatırlatılması ile açıklama yapan ünlü oyuncu “Geçen hafta Etiler’de çekimdeydik, setimiz vardı. Yoksa aramızda sanıldığı gibi aşk durumu yok” şeklinde konuştu.

Hayranlarının büyük ilgisi karşısında şaşırdılar

Aralarındaki aşk dedikoduları hiç bitmeyen ikili önceki gün Bebek’te görüntülendi. Rol aldıkları dizi çekimlerini için Bebek sahilinde bulunan ikiliye hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandılar. Korumalar yoluyla bölümü çekmeye çalışan ikili yoğunluktan çekime ara vermek zorunda kaldılar.

Tiyatroya gittiler

İkili sonrasında yakın arkadaşları Selin Bozacı’nın tiyatro oyununu izlemek için Zorlu Center’a gittiler. Objektiflere takılan ikili dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler