Ana SayfaDünyaLindsay Lohan'dan Türk sevgili iddialarına yanıt

İlgili Postlar

Lindsay Lohan’dan Türk sevgili iddialarına yanıt

Lindsay Lohan’dan Türk sevgili iddialarına yanıt. Dünyaca ünlü yıldız Lindsay Lohan’ın, tıpkı Adriana Lima gibi bir Türk erkeğine gönlünü kaptırdığı iddia edilmişti. Lohan, o iddialara yanıt verdi. Aşk iddiaları doğru mu? Detaylar haberimizde…

Adriana Lima’dan sonra, Lindsay Lohan’da bir Türk’le aşk yaşıyor!

Lindsay Lohan ve Murat Aslan aşk mı yaşıyor?

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Lidsay Lohan, geçtiğimiz günlerde bir Türk erkeğine gönlünü kaptırdığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Lohan’ın, Murat Aslan ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Yıldız oyuncu, Türk basınında bomba etkisi yaratan iddialara açıklık getirdi. İddialar gerçek mi?

Lindsay Lohan Türkçe ve Arapça Öğreniyor! İşte detaylar…

Çok tuhaf

Lindsay Lohan, Murat Aslan ile aşk yaşadığı iddialarına “Çok tuhaf! O benim, bir arkadaşımın en yakın arkadaşı. Benim plajıma gelmişti, hepsi bu!” şeklinde açıklama yaparak yanıt verdi.

Lindsay Lohan’ın Murat Aslan ile aşk yaşadığını, Bülent Cankurt iddia etmişti. Cankurt’un, iddialara yer verdiği yazısı şu şekildeydi:

Önceki hafta sözüne güvendiğim bir arkadaşım; sekiz yıllık eşi Beyza Uyanoğlu’ndan geçen yıl boşanan Murat Aslan’ın, dünyaca ünlü yıldız Lindsay Lohan ile flört ettiğini söyledi. Her yerde Türkiye’nin Suriyeli mültecilerle ilgili çalışmalarını öven, geçen yıl sık sık gelip Türkiye’deki kampları ziyaret eden Lindsay Lohan ile Murat Aslan’ın aşkı ne zaman başladı bilmiyorum ama fotoğraflardan çok mutlu oldukları belli. Bu arada arkadaşım çiftin Mikonos’ta tanıştığını söylemişti. Lohan’ın yeni reality şovunun çekimleri için Mikonos’ta olduğunu, aynı zamanda da tatil yaptığını öğrendim. Bu fotoğraflar iki gün önce Mikonos’ta çekildiğine göre, bu iddia da muhtemelen doğru. Bakalım bu aşk ne zaman dünya basınına düşecek…

Öte yandan Yunan adası Mikonos’ta Lohan Beach House adıyla bir plaj açan Lindsay Lohan’ın, MTV’de yayınlanacak yeni bir reality şova başlayacağı konuşuluyor. Programda; sahibi olduğu plaj nedeniyle vaktinin büyük bölümünü Mikonos’ta geçiren güzel oyuncunun adadaki yaşamı ekrana gelecek. Ağustos’ta başlayacak çekimler öncesi plajda işleri çok sıkı tutan Lohan, önceki gün bir çalışanını, sosyal medya üzerinden kovmakla tehdit etmesiyle gündeme geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler