Ana SayfaKültür ve SanatMüzikLider Şahin'den Yepyeni Bir Şarkı: Oldu mu?

İlgili Postlar

Lider Şahin’den Yepyeni Bir Şarkı: Oldu mu?

İlk şarkısı Mesela ile beğeni toplayan Lider Şahin, sözü ve bestesi kendisine ait olan Oldu Mu? isimli yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturdu. Detaylar haberimizin devamında…

Lider Şahin Kimdir?

Tüm Dijital Platformlarda

Hepimizin yaşadığı, unutamadığı ve hayatımıza dokunan güzel anıların ve değişen duygu durumunun bir tezahürü niteliğinde olan Oldu Mu? şarkısıyla Lider Şahin, tüm insanlar için ortak bir dil ve duyguyu notalara döküyor.

Yoğun özlem duygusunun hissedildiği şarkıyı 15 dakikada yürüdüğü sokakta kaleme alan sanatçı, güçlü vokali ve ud, cümbüş, gitar, perküsyon ve yaylı enstrümanlar ile birlikte mükemmel bir ahenk yakalıyor.

Düzenlemesi Febyo Taşel tarafından yapılan şarkının klip çekimi için Bedran Güzel yönetmenliğinde Köyceğiz’de kamera karşısına geçen Lider Şahin, siyah beyaz çekilen klipte yalnız bir adamı canlandırıyor. Klibin görüntü yönetmenliği Kerem Altın, sanat yönetmenliği Fikret Emirhan Şahin ve styling çalışmaları Meryem İrem Şahin ve Nur Erkoçlar tarafından yapıldı. Kapak ve backstage fotoğrafları Erdem Aydın objektifinden çıkarken şarkının kapak tasarımı Berkcan Okar imzası taşıyor.

Lider Şahin’in yeni şarkısı Oldu Mu? Lider Entertainment etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında!

Oldu mu Şarkısı Sözleri

Hiç çektin mi baştan sona

Sokak kokusu içine?

Öyle oturup saatlerce

Durağında durdun mu?

Hiç unuttun mu o evi?

Bastığında çalan zili

Ardından açılan yüzü

Hep senin sandığın oldu mu?

Kaç kere gittin bittiğin yere?

İnsan özlüyor küllerini bile

Ayı buluşturup güneşle

Kadehi kırdığın oldu mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler