Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBurak Çubukçu 'dan Yeni Akustik Üçleme

İlgili Postlar

Burak Çubukçu ‘dan Yeni Akustik Üçleme

Soft Rock müzik tarzına dönüş yapan Burak Çubukçu 2020 yılının sonlarına doğru söz ve müziği kendisine ait olan ‘Gözlerin, Beni Düşlersin ve Senin İçin’ adlı şarkılarını Çatı Müzik etiketiyle yayınladı. Detaylar haberimizin devamında…

Burak Çubukçu Kimdir?

‘Gözlerin, Beni Düşlersin ve Senin İçin’ Şarkıları Yayınlandı

Soft Rock müzik tarzına dönüş yapan Burak Çubukçu 2020 yılının sonlarına doğru söz ve müziği kendisine ait olan ‘Gözlerin, Beni Düşlersin ve Senin İçin’ adlı şarkılarını Çatı Müzik etiketiyle yayınladı.

Şarkılar Spotify’da bağımsız listeler tarafından epey rağbet gördü. Sanatçıya bu çalışmalarda gitarda Erkan Erten, çelloda Barış Güvenenler ve armonikasıyla Dinçer Tuğmaner eşlik etti.  Mastering işlemlerini ise Pinhani grubuyla tanıdığımız Eray Polat Gerçekleştirdi. 

Küçük yaşlarda gitar çalarak başladığı müzik hayatını konservatuara taşıyan sanatçı, çeşitli orkestralarda görev alarak birçok ulusal ve uluslararası projede sesini geniş kitlelere duyurma fırsatı yakaladı. Yaşamakta olduğu İstanbul ’da öğretmenlik yapmaya devam eden Çubukçu ilk stüdyo çalışmasını Ocak 2018 yılında Mavi Kelebekler adlı şarkısıyla gerçekleştirdi. Üç yıllık sessiz bir dönemden sonra Eylül 2020 ‘ de popüler müzik tarzında olan Son Sözüm ve Her Gece adlı şarkılarını yayınladı. 

Geçtiğimiz günlerde bir radyo programında açıklamada bulunan sanatçı klip çalışması düşünmediğini şarkılarını daha çok müzik platformlarındaki dinleyici kitlesine ulaştırmayı hedeflediğinden söz etti. Stüdyo çalışmaları devam eden sanatçının Nisan ayında yeni bir şarkı daha yayınlaması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler