Ana SayfaÜnlülerLevent Üzümcü O Anları Anlattı...

İlgili Postlar

Levent Üzümcü O Anları Anlattı…

Levent Üzümcü o anları anlattı… Geçtiğimiz günlerde gittiği bir mekanda tekme tokat saldırıya uğrayan ünlü oyuncu Levent Üzümcü, başından geçenleri sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle anlattı. Kavga neden çıktı? Başarılı oyuncunun sağlık durumu nasıl? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Levent Üzümcü’ye tekme tokat saldırı! Hastaneye kaldırıldı

Levent Üzümcü'ye tekme tokat
Levent Üzümcü’ye tekme tokat

Levent Üzümcü o anları anlattı…

Levent Üzümcü o anları anlattı… Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşı ile birlikte Kadıköy’de bir mekana konser izlemeye giden ünlü oyuncu Levent Üzümcü, çıkan bir tartışma sonrası mekan çalışanları tarafından tartaklanarak hastaneye kaldırılmıştı.

Yaşadığı bu üzücü olayın basına yansımasının ardından sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan ünlü oyuncu Levent Üzümcü, yaşadığı sıkıntılı anları tüm detayları ile anlattı. İşte Levent Üzümcü’nün tüm ayrıntıları göz önüne serdiği o paylaşımı…

Bir takım bilgi kirliliğinin önüne geçmek için bunu yayınlıyorum

“Bir takım bilgi kirliliğinin önüne geçmek için bunu yayınlıyorum. Ceza almayacağını bilmenin güveniyle davranıldı bana karşı. 30’una insanların hakim yapılıp, tek işi devlet görevlisine hakaret kovaladığı bu ülkede her türlü adaletsizlik vakayı adiyedir…”

Levent Üzümcü Kimdir?

Hala o mekanın kapısında yeni canlar yakmak için beklediklerinden eminim!

“Olay 10 gün önce oldu, gittiğim mekanda insanlar kavga ediyordu, ayırmaya çalıştım. Görevliler, kavga eden 60 yaş civarı konukları mekanın başka bir yerine götürmeye çalıştı izin vermedim, faşist olduğu her halinden belli biri beni tadını, kulağıma eğilip bana küfür edip tehdit etti. Ben de karşılık verdim. Abi kardeş oldukları söylenen mekan çalışanı bu iki kişi üzerime saldırdı, beni devirmek için dizime tekme attılar. Hâlâ o mekanın kapısında yeni canlar yakmak için beklediklerinden eminim… Neyse, sağ diz ön çapraz bağlarım koptu, menisküsüm yırtıldı ama yaşayacağım…”

Geçtiğimiz günlerde ifade vermişti

Ünlü oyuncu Levent Üzümcü, geçtiğimiz günlerde Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, hakkında zorla getirme kararı çıkarılması ile birlikte, Anadolu Adalet Sarayı’na giderek “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçundan hakkında yürütülen soruşturma kapsamında “şüpheli” sıfatı ile ifade vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler