Ana SayfaKimdirLesli Karavil kimdir?

İlgili Postlar

Lesli Karavil kimdir?

Savaşçı dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Lesli Karavil, son günlerin en çok merak edilen ismi haline geldi. Oyuncu kimliği ile dikkat çeken Lesli Karavi nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Lesli Karavil kimdir sorusunun yanıtı haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Lesli Karavi aslen nereli? Lesli Karavi  şuan kaç yaşında? Lesli Karavi  hangi burç?

Lesli Karavi aslen İstanbulludur oyuncu şuan yaşı ve burcu bilinmemektedir.

Lesli Karavil Kimdir?

İstanbul doğumlu olan Lesli Karavil, Barcelona, New Pork ve San Francisco’da yaşadı. San Francisco’da Animasyon ve Multimedia alanında lisans eğitimi aldı. Barcelona, New Pork ve San Francisco’da yaşadığı dönemlerde, birçok sektörde görev aldı. Barcelona’da yaşadığı dönem, oyunculuk ve dans eğitimi aldı.

Savaşçı’da olaylar alt üst oluyor! Neden mi

Hangi eğitimleri aldı?

Yıllar sonra Türkiye’ye dönen Lesli Karavil, Şahika Tekand, Çağ Çalışkur, İpek Bilgin gibi usta isimlerden eğitim aldı. Karavil, 2011 yılından beri İspanya ve Türkiye arasında sık sık seyahat ediyor.

Yeni dizisine hazırlanıyor

Lesli Karavil, tam bir sinema tutkunudur. Özellikle, Japon ve Kore filmlerini çok sevmektedir. Stand Up gösterileri ile dikat çeken Lesli Karavil, bazı dizilerde de rol aldı. Şimdilerde, askeri bir dizi olan Savaşçı dizisi oyuncu kadrosuna dahil olarak kariyerinde ilerlemeye hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler