Ana SayfaDizilerSavaşçı'da olaylar alt üst oluyor! Neden mi?

İlgili Postlar

Savaşçı’da olaylar alt üst oluyor! Neden mi?

Fox TV’de yayın hayatına başlayan ve belirli bir izler kitleye sahip olan Savaşçı dizisinde yeni olaylar yaşandı! Çiğdem Teğmen, son anda fark ediyor! Savaşçı’da olayın seyrini değiştirecek hareket! Savaşçı dizisinde 57. bölümde neler yaşandı! Dizide yaşanan yeni gelişmeler ve daha fazlası için haberimize göz atın..!

Son 2 gün!

başrolünde ise Berk Oktay’ın rol alacağı yapımın kadrosuna daha önce ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ ve ‘Evli ve Öfkeli’de izlediğimiz Yıldız Çağrı Atiksoy, son olarak ‘Dağ 2’ filminde yer alan Murat Serezli ve yine son olarak ‘Kiralık Aşk’ta oynayan Uğur Biçer katıldığı başarılı dizi Savaşçı’nın yeni bölümünün yayınlanmasına son 2 gün kaldı! Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu’nun baş rollerinde oynadıkları Savaşçı dizisinin Pazar akşamı ekrana gelecek olan 57. bölümünde aksiyon ve heyecan dolu anlar yaşanacak.

Savaşçı dizisinde 57. bölümde neler yaşandı!

Sergey, Yüzbaşı Kağan ve Pilot Üsteğmen Funda’yı öldürmek için silahını doğrulturken, Albay Kopuz’un Funda’nın babası Faik Turaç’ın adamına attığı yumruk karargahta büyük yankıya sebep olur. Bu arada bölgeden tahliye olmak için harekete geçen Kılıç Timi, Karon’un adamları tarafından ateş çemberine alınır. Çatışarak güvenli bir alana çekilmek zorunda kalan Kılıç Timi için zaman daralırken, Çiğdem Teğmen’in son anda fark ettiği bir ayrıntı olayların seyrini değiştirecektir.  Albay Kopuz ise Karon’u etkisiz hale getirmek için yaptığı planı devreye sokar. Ancak Karon’un beklenmedik hamlesi Albay Kopuz için tam bir sürpriz olacaktır.

Kulvarında baş sıralarda yer alıyor!

Yapımcılığını Hayri Aslan – Limon Film’in üstlendiği, bordo bereli Türk askerlerinin hikayelerini konu edinen Savaşçı dizisi izleyenleri tarafından yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor! Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı’nın öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında da bir ilk olması planlanıyordu ve dizi sektörüne baktığımızda kulvarında baş sıralarda yer almaktadır.Onlar ölümün, yaşamın, ülke ve onurun tüm ağırlığını genç omuzlarında bayrak gibi taşıyanlar. Onlar vatan sevgisinden söz etmek yerine, vatana en değerli şeylerini, canlarını adayanlar. Onlar Türkiye’nin sıkılmış yumrukları; onlar Türk Ordusunun göz bebeği. Savaşçı dizisinin yeni bölümü Pazar akşamı ekrana gelecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler