Ana SayfaKültür ve SanatMüzikLara, 2018'e bomba gibi geliyor!

İlgili Postlar

Lara, 2018’e bomba gibi geliyor!

 

Muhteşem sesi ve dansıyla herkesi kendine hayran bırakan Lara, The Savoy Ottoman Palace Hotel’de sevenleriyle buluştu. Lara’nın sevenlerine bir yeni yıl müjdesi vardı! Şıklığıyla göz dolduran başarılı sanatçı Lara, harika besteler yaptığını, yeni yılda bomba gibi bir şarkıyla 2018’in müjdesini verirken çok çarpıcı açıklamalarda da bulundu. Güzel şarkıcı Lara’nın güzellik sırlarına, yeni albüm hakkında yaptığı açıklamalara ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Lara’nın güzellik sırları!

Hatırlayacak olursak; 2004 yılında  Kral TV video müzik ödüllerinde “En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı” ödülünü alan başarılı sanatçı Lara iş hayatında başarısı kadar güzelliğiyle de yıllara meydan okumasıyla ilgili olarak estetiğe karşı olmadığını, şu anda hiçbir estetiğinin bulunmadığını, zamanı gelince estetik yaptıracağını söyledi. Cildinin güzelliğini spor yapmaya, alkol tüketmemeye ve sigara içmemeye bağlı olduğunu söyledi.

“…köstek olmamamız lazım!”

“Işık” adını verdiği ilk albümünü 5 Haziran 2003 tarihinde yerini alan Lara, müzik piyasasıyla alakalı çok iddialı şu açıklamalarda bulundu; “Yeni nesil gümbür gümbür geliyor. Yeni nesle destek vermemiz lazım, köstek olmamamız lazım. Konservatuvarlı olup çok iyi beste yapan, çok güzel söz yazan arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımızı değerlendirmemiz lazım.”

Lara’nın çıkartmış olduğu albümleri

2003 yılında Işık albümünü çıkarmıştır
2005 yılında Adam Gibi Adam albümünü çıkarmıştır
2008 yılında Yadigar albümünü çıkarmıştır
2010 yılında Yolla albümünü çıkarmıştır
2014 yılında Maç Kaç Kaç Single çıkarmıştır
2015 yılında Bi Sana Single çıkarmıştır
2017 yılında İhaneti Giymişsin Single çıkarmıştır

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler