Ana SayfaDizilerLa Casa de Papel'İn Yerli Versiyonu İçin Teklif Götürülen Ünlüler Kim?

İlgili Postlar

La Casa de Papel’İn Yerli Versiyonu İçin Teklif Götürülen Ünlüler Kim?

Dünyada izlenme rekorları kıran dizi La Casa de Papel’in yerli versiyonu geleceği iddia edildi. Dizideki Berlin ve Tokyo karakterlerine can verecek sürpriz isimler kim? Hangi ünlü oyunculara teklif götürüldü? Yerli La Casa de Papel ne zaman yayınlanıyor? Merak edilen tüm detaylar Haberimizde..

La Casa de Papel’İn Yerli Versiyonu İçin Teklif Götürülen Sürpriz Ünlüler Kim?

Bütün dünya ülkelerinde izlenme  ev satış rekorları kıran La Casa de Papel’in yerli versiyonu Türkiye’ye geliyor. Ünlü yapım şirketi Ay Yapım’ın ünlü dizi ünlü dizi La Casa de Papel’in yerli versiyonunu yapmaya karar verdiği ortaya çıktı.

La Casa de Papel’in ünlü Berlin karakteri için yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu’na teklif götürüldüğü ortaya çıkarken, ünlü Tokyo karakterine hayat verecek sürpriz isimler ise ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve ünlü oyuncu Cansu Dere’ye görüşmelere başlandığı öne sürüldü..

AyYapım’ın Cast Görüşmeleri Devam Ediyor..

Ay Yapım şirketi’nin, ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile anlaşma sağladığı ve ayrıca cast görüşmelerinin devam ediyor ortaya çıkan bilgiler arasında..

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

La Casa de Papel’İn Berlin’i Kaan Urgancıoğlu..

La Casa de Papel’İn Tokyo’su İçin 2 Sürpriz İsim..

Tuba Büyüküstün kimdir?

Yapım şirketi Ay Yapım’ın çekeceği ünlü dizi La Casa de Papel’in ünlü Tokyo Karakteri can vermeleri için güzel oyuncular Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere’ye teklif sunuldukları öğrenildi. Tuba Büyüküstün ve Cansu Dere, uzun süredir televizyondan uzak kalan ünlüler arasında ve dizi teklifine olumlu baktıkları öne sürüldü.

Cansu Dere kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler