Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel'in Bornozlu Paylaşımı Yürek Hoplattı..

İlgili Postlar

Bergüzar Korel’in Bornozlu Paylaşımı Yürek Hoplattı..

Son dönemde dizi oyunculuğu yapmayacağı hakkındaki açıklamalarıyla sevenlerini hüsrana uğratan güzel oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya sayfasından yayınladığı bornozlu haliyle Magazin Haberleri‘nde gündem oluşturdu. Detaylar Haberimizde..

Bergüzar Korel: Yeniden Anne Olmak İstiyorum!

Bergüzar Korel’in Bornozlu Paylaşımı Yürek Hoplattı..

Ekranlarda büyük hayranlıkla izlenilen, örnek sayılabilecek evliliği olan, dizi ve filmlerde eşsiz performansızla her zaman konuşulan Bergüzar Korel, yayınladığı bornozlu paylaşımı olay oldu.

Artık dizilerde oynamak istemediğini açıkladıktan sonra son zamanlarda sadece tiyatro ve müzik ile meşgul olan yetenekli oyuncu Bergüzar Korel, paylaşımıyla magazin gündeminde yer aldı.

Bergüzar Korel kimdir?

Bergüzar Korel ile ilgili görsel sonucu

Artık Tiyatro İle Kariyerine Devam Edecek!

En son kendisini eşi Halit Ergenç ile beraber oynadıkları Kanal D’de izlenilen Vatanım Sensin ‘de oynayan yetenekli oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından yayınladığı bornozlu fotoğrafla birden magazinde konuşulanlar listesine katılmış oldu. Oyunculuk kariyerinde köklü değişiklik yaptığını açıklayarak, sonraki hayatında kariyerine tiyatro ile yol alacağından bahseden Bergüzar Korel’in bornozlu fotoğrafı çok kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum aldı.

Ä°lgili resim

İşte Bergüzar Korel’in Beğeni Yağmuruna Tutulan Bornozlu Paylaşımı;

 

Bergüzar Korel’in Bornozlu Fotoğrafı Çok Kısa Sürede Yüzlerce Beğeni Ve Yorum Aldı..

Bornozlu fotoğrafı ile sosyal medyadaki takipçileri tarafından binlerce beğeni yapılan Bergüzar Korel’e yapılan yorumlar da fazlacanaydı. Kendi sayfası haricinde fan sayfalarında da paylaşılan bornozlu fotoğrafa hayranlar tarafından güzel yorumlar yapılırken, bazı yorumlarda güzel oyuncunun bornozlu fotoğraf akımına uyduğu konusunda tepkililerdi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler