Ana SayfaÜnlülerKylie Jenner'dan 500 bin dolar bağış

İlgili Postlar

Kylie Jenner’dan 500 bin dolar bağış

Kanser tedavisi gören çocuklar için, 500 bin dolar bağış yapan Kylie Jenner, geçtiğimiz hafta makyaj sanatçısı olan, Samual Rauda’nın tedavi masraflarını karşılamak, yerine 5bin dolar göndermesi tepki çekmişti. Ünlü yıldız, böyle eleştirilere de cevap vermiş oldu.

Reality show yıldızı olan Kylie Jenner, kanser tedavisi olan çocuklar için büyük bir hareket yaptı.  Nashville Tennessee’de bulunan Monroe Carell Jr. Çocuk Hastanesi’ne dinlenme salonu yapımı için 500 bin dolar bağış yaptığı öğrenildi.

Rockçı Roger Daltrey ve Pete Townshend’in kurduğu ‘Teen Cancer America’ adlı yardım kuruluşunun bağışı birleştirilerek, Jenner’ın yakın arkadaşı şarkıcı Harry Hudson onuruna, hastanede dinlenme salonu inşa edilecek. Hudson, Kardashian-Jenner ailesiyle yakın arkadaş. 27 yaşındaki şarkıcıya, 2013 yılında lenfoma teşhisi konulmuştu. Harry Hudson, gördüğü tedavi sonrası kanseri yenmişti.

Ünlülerle arası iyi olan makyaj sanatçısı Samuel Rauda, geçtiğimiz haftlarda bir trafik kazası geçirmişti. Geçirdiği bu kazayı ağır bir şekilde atlatan Rauda’nın, hastane masraflarını karşılamak için, Kylie Jenner maddi yardım çağrısında bulundu. Janner’ın paylaşımına Bebe Rexha, Ava Max, ve Pia Max gibi ünlüler destek verdi.

Fakat usta makyaj sanatçısının, 120 bin dolar tutan hastane masraflarına 5, bin dolar yardımda bulunan Kylie Jenner’a, sosyal medyada tepki gösterilmişti.

Kendisine yönlenirdirilen eleştirilere cevap veren Kylie Jenner

“Bu yanlış anlatımı düzeltmenin benim için önemli olduğu düşünüyorum. Sam benim makyajcım değil, artık onunla kişisel bir iletişimimiz yok ama birkaç yıl önce çalıştık”

demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler