Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel Hürrem Sultan Olma Yolunda.. Müjdeyi Sosyal Medya' dan Verdi...

İlgili Postlar

Bergüzar Korel Hürrem Sultan Olma Yolunda.. Müjdeyi Sosyal Medya’ dan Verdi…

Oyuncu eşi Halit Ergenç ile evli olan güzel oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya sayfasından müjdeli haberini verirken takipçilerini heyecana boğdu. Bergüzar Korel’in müjdeli haberinin hemen ardından sosyal medyada kullanıcılarından çok sayıda esprili yorumlar geldi. Detaylar Haberimizde…

Bergüzar Korel ‘den Duygusal Paylaşım

Bergüzar Korel Hürrem Sultan Olma Yolunda.. Müjdeyi Sosyal Medya’ dan Verdi…

Televizyona ‘Kanlı Yayın’ isimli projesiyle geri dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel, hamile kaldığı için diziden ayrılmak zorunda kaldığını açıkladı. Geçtiğimiz sene Mart’ da ikinci bebeği Han’ı kucaklarına alan Bergüzar Korel-Halit Ergenç çifti üçüncü bebekleri için heyecan duymaya başladı…

“Sete Hazırkanırken Hamile Olduğumu Öğrendim……”

Sosyal medya sayfası olan Instagram ‘dan hamile kaldığını oyuncu Begüraz Korel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Ekranlardan uzak kaldığım 3 yılın ardından, beni çok heyecanlandıran, kreatif tarafında olduğum ve aylardır çok kıymetli bir ekiple hazırlandığımız ‘Kanlı Yayın’ adlı dizimiz için sete çıkmaya hazırlanırken bizi çok şaşırtan bir sürpriz ile karşılaşarak hamile olduğumu öğrendim……”

“Projeye Veda Etmek… Benim İçin Hiç Kolay Değil…”

…….Hamile olmam projeye devam etmeme engel değilken, artan vakalar yüzünden çekimlerimizi ileri bir tarihe attığımızda maalesef fiziksel değişimim karaktere ve projemize uygun olmayacağı için aylardır üzerine çalıştığımız işimizi erteleme kararı almak zorunda kaldık. Bir yandan minik bebeğimiz, bir yandan çok kıymetli insanlar ile büyük bir emek vererek üzerine çalıştığımız bu projeye veda etmek… Benim için hiç kolay değil… Tüm bu süreçte harika insanlarla çalıştım. Yönetmenimiz Can Ulkay, senaristimiz Selim Erkul, yapımcımız Ahmet Kayımtu ve Julia Berköz, yapım şirketimiz Saran Studios…”

…..Çok şey öğrendiğim ve harika bir yaratım süreci geçirdiğim tüm ekip arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim. Dileğim sağlıklı günlerde tekrar kesişsin yollarımız.”

Ünlü oyuncunun hamile olduğunu duyurmasının sonrasında sosyal medya kullanıcılarının espirili bazı yorumlar şöyle:

  • “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 çocuk tavsiyesine dikkate almışlar.”
  • “Ünlülerde arka arkaya doğurmak moda oldu.”
  • “Bergüzar Korel oyunculuğu bırakıp kreş açsın bence.”
  • Futbol takımı kuracaklar herhalde.
  • “Paraları olduğu için çocuk doğurması son derece normal.”
  • “Kadın sürekli hamile Rıza baba.”
  • “Hürrem olmaya mı niyetlendin Bergüzar?”
  • “Gelsin pırlantalar.”
  • “Kim ne derse desin annelik Bergüzar’a çok yakışıyor.”

Bergüzar Korel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler