Ana SayfaÜnlülerKuzeninin oğlunun vefat etmesi ile eleştirilen Demet Akalın'dan, Nihat Doğan'a dava!

İlgili Postlar

Kuzeninin oğlunun vefat etmesi ile eleştirilen Demet Akalın’dan, Nihat Doğan’a dava!

Kuzeninin kanser hastası oğlun yardım etmediği gerekçesi ile eleştiri oklarının hedefi olan Demet Akalın, Nihat Doğan’a dava açıyor. Ünlü şarkıcı Akalın, dava haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın Kuzeni Hayatını Kaybetti! Ünlü Popçuya Tepki Yağıyor!

Her şeyimi çalan insana yardım etmem

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, son günlerde kuzeni Şehbal Civeleker’in kanser hastası ve görme engelli oğlu Yağız’a yardım etmediği ve Yağız’ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmesi haberleri ile gündemde. Konu hakkında eleştiri oklarının hedefi olan Demet Akalın’a, kuzen, Şehbal Civeleker, “Servetin var, neden bize yardım etmiyorsun?” diyerek Demet Akalın’a seslenmişti. Akalın, kuzenine “Kime yardım edeceğimi biliyorum. Evime girip her şeyimi çalan insana etmem.” şeklinde yanıt vermişti. Hasta Yağız, üç gün önce vefat etti.

Demet Akalın kimdir?

Çizmeye vereceği parayı, sağlığına verseydi…

Yağız’ın vefatının ardından eleştiri oklarının hedefi olan Demet Akalın’ı eleştirenlerden biri de ünlü türkücü Nihat Doğan oldu. Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Demet Akalın’ı hedef alarak “Ota b..a sosyal medya hesaplarında timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL’yi sağlığın için harcasaydı, bugün sen de anneciğinle iftarını yapacak, karnen için gün sayacaktın. Demet Akalın’ın da çocuğu var. Rabbim onu çocuğuyla imtihan etmesin. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL’lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan kraliçelerle dolu.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Nihat Doğan kimdir?

Demet Akalın’dan Nihat Doğan’a dava

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Nihat Doğan’ın sözlerini affetmedi. Akalın, ünlü türkücü hakkında dava açıyor. Dava haberini sosyal medya hesabından açıklayan Demet Akalın, “O hayatının tazminat davası ve suç duyurusunu görecek.” şeklinde bir duyuru yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler