Ana SayfaDedikoduKutsi'den Sürpriz Nikah Kararı

İlgili Postlar

Kutsi’den Sürpriz Nikah Kararı

Geçtiğimiz sene Feyza Çıpa ile yollarını ayıran Kutsi’den sürpriz nikah kararı geldi. Benim Adım Melek” adlı dizide başrol oynayan oyuncu Kutsi evleniyor. İşte Kutsi’nin müstakbel eşi ve evlilik tarihi hakkında detaylar;

Evlenmeleri Beklenirken Ayrıldılar

Huzur Sokağı adlı dizi setinde tanışıp sonrasında aşk yaşamaya başlayan  ve 7 senelik beraberliklerinde bir ayrı kalıp bir barışan ünlü çift Kutsi ve Feyza Çıpa, tamda evleniyorlar derken ayrılık kararı aldılar.

Oyuncu Feyza Çıpa yeniden ayrıldıklarını sosyal medya hesabından yazdığı bir paylaşım ile tüm takipçilerine duyurusunu yaptı. “Adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum” diyen ünlü oyuncu Feyza Çıpa’nın sözleri ikilinin ayrılıklarının bu kez son derece ciddi olduğunu gösteriyordu.

Feyza Çıpa’dan Ayrıldığı Kutsi’ye Bikinili Fena Gönderme!..

Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Usta şarkıcı Kutsi, ortalama 7 senedir aşk yaşadığı Feyza Çıpa’dan geçen Nisan’da ayrılmasının sonrasında kısa bir zaman sonra yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcı Kutsi ve yeni sevgilisi Sibel Ülker’in romantik fotoğrafları ilk defa ortaya çıktı. Usta şarkıcı, TRT 1 televizyonlarında izlenilen ‘Benim Adım Melek’ adlı dizinin setinde küçük oyuncu Poyraz Ar’la çok yakından ilgileniyordu. Ünlü şarkıcının Poyraz Ar’a neden bu kadar yakınlık gösterdiği ise böylece öğrenilmiş oldu.

Kutsi kimdir?

Kutsi’den Sürpriz Nikah Kararı

Bugün ortaya atılan iddialara 7 yıl birlikte olduğu Feyza Çıpa‘dan ayrıldıktan sonra rol aldığı dizideki çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker ile birlikte olan Kutsi, nikah işlemlerini başlattı. Dizi çekimlerinin gerçekleştiği Gaziantep’te gün alan oyuncunun, pandemi nedeniyle düğünü daha sonra yapacağı öğrenildi.

Feyza Çıpa Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler